Naast het complete trendrapport voor de winter 2011, verdiept de nieuwe Black Mode zich in de metamorfose van mode en maatschappij en de impact van de kernramp in Japan op de modewereld.

Ook vindt u in dit nummer interviews met zangeres en actrice Charlotte Gainsbourg en ontwerpers Raf Simons en Vanessa Bruno.

Verder richten we onze aandacht op Milaan, het mekka voor fashionista's, en de betaalbare straatmode. We verdiepen ons in de knitwear, nemen het allereerste parfum van Elie Saab onder de loep en verzamelen het beste uit het komende seizoen in twee modereportages.

Naast het complete trendrapport voor de winter 2011, verdiept de nieuwe Black Mode zich in de metamorfose van mode en maatschappij en de impact van de kernramp in Japan op de modewereld. Ook vindt u in dit nummer interviews met zangeres en actrice Charlotte Gainsbourg en ontwerpers Raf Simons en Vanessa Bruno. Verder richten we onze aandacht op Milaan, het mekka voor fashionista's, en de betaalbare straatmode. We verdiepen ons in de knitwear, nemen het allereerste parfum van Elie Saab onder de loep en verzamelen het beste uit het komende seizoen in twee modereportages.