Het gaat niet goed met de eigen kledinglijn van Hollywood-styliste Rachel Zoe. Nadat Selfridges bekendmaakte dat het de collectie van Zoe niet langer zal verkopen, heeft nog een ander Amerikaans warenhuis bekendgemaakt dat het de kleding van Rachel Zoe ook niet meer zal aanbieden in de winkelrekken.

Na Selfridges gaat nu ook het warenhuis Saks de kledinglijn van Rachel Zoe niet langer verkopen. Saks zal de kleding niet langer aanbieden in hun winkels, maar enkel nog op hun webshop. Ook Bloomingdales in New York vermindert het aantal stuks uit de collectie en voorziet minder ruimte voor de collectie van de bekende styliste. Eerst had Zoe een 'shop in shop' in Bloomingdales, waar nu nog amper vier rekken van overblijven.

De verkoop van de collectie van Rachel Zoe is sterk gedaald en de dalende verkoop zou het gevolg zijn van haar steeds afnemende verschijningen op de Amerikaanse televisie. De collectie werd namelijk in 2011 gelanceerd op hetzelfde moment dat haar realityshow op de televisie te zien was. Er keken ongeveer 1 miljoen mensen per aflevering naar de show. Intussen is Zoe's realityshow al veertien maanden niet meer op televisie te zien en dat begint de styliste nu te voelen in de verkoop van haar kleding.

Ook kwam recentelijk aan het licht dat Rachel Zoe niet langer samenwerkt met een van haar beroemdste klanten, namelijk Cameron Diaz. Hierdoor komt Zoe als styliste ook steeds minder 'in the picture'.

Hoewel het op dit moment niet goed gaat met de verkoop van haar kledinglijn, staan er ook nieuwe projecten op de agenda voor Zoe. Zo werkt ze samen met haar man, Rodger Berman, aan een komische fictiereeks, gebaseerd op haar eigen leven, voor de Amerikaanse zender NBC. Het koppel sponsort dit project.

Zou haar falende kledinglijn ook geparodieerd worden in de nieuwe reeks? (LVR)

Het gaat niet goed met de eigen kledinglijn van Hollywood-styliste Rachel Zoe. Nadat Selfridges bekendmaakte dat het de collectie van Zoe niet langer zal verkopen, heeft nog een ander Amerikaans warenhuis bekendgemaakt dat het de kleding van Rachel Zoe ook niet meer zal aanbieden in de winkelrekken. Na Selfridges gaat nu ook het warenhuis Saks de kledinglijn van Rachel Zoe niet langer verkopen. Saks zal de kleding niet langer aanbieden in hun winkels, maar enkel nog op hun webshop. Ook Bloomingdales in New York vermindert het aantal stuks uit de collectie en voorziet minder ruimte voor de collectie van de bekende styliste. Eerst had Zoe een 'shop in shop' in Bloomingdales, waar nu nog amper vier rekken van overblijven. De verkoop van de collectie van Rachel Zoe is sterk gedaald en de dalende verkoop zou het gevolg zijn van haar steeds afnemende verschijningen op de Amerikaanse televisie. De collectie werd namelijk in 2011 gelanceerd op hetzelfde moment dat haar realityshow op de televisie te zien was. Er keken ongeveer 1 miljoen mensen per aflevering naar de show. Intussen is Zoe's realityshow al veertien maanden niet meer op televisie te zien en dat begint de styliste nu te voelen in de verkoop van haar kleding. Ook kwam recentelijk aan het licht dat Rachel Zoe niet langer samenwerkt met een van haar beroemdste klanten, namelijk Cameron Diaz. Hierdoor komt Zoe als styliste ook steeds minder 'in the picture'. Hoewel het op dit moment niet goed gaat met de verkoop van haar kledinglijn, staan er ook nieuwe projecten op de agenda voor Zoe. Zo werkt ze samen met haar man, Rodger Berman, aan een komische fictiereeks, gebaseerd op haar eigen leven, voor de Amerikaanse zender NBC. Het koppel sponsort dit project. Zou haar falende kledinglijn ook geparodieerd worden in de nieuwe reeks? (LVR)