Sweetie Darlings! Is het een droom om in de schoenen te staan van Patsy Stone uit de iconische komische reeks 'Absolutely Fabulous'? Dan kan je droom werkelijkheid worden: actrice Joanna Lumley veilt namelijk outfits uit haar persoonlijke kleerkast, waaronder enkele ensembles die ze droeg als Patsy Stone in de Britse serie 'Absolutely Fabulous'.
De blonde actrice duikt in haar persoonlijke kostuumarchief en gaat vijftig outfits verkopen aan de hoogste bieder. Er zullen enkele kledingstukken uit de serie 'Absolutely Fabulous' geveild worden. De opbrengst van de veiling gaat naar The Prince's Trust, een organisatie die jongeren ondersteunt in het Verenigd Koninkrijk.

De veiling zal doorgaan op 13 november bij Kerry Taylor Auctions. Je kan onder meer bieden op een zwart jasje van Dolce & Gabbana, een rode top van Donna Karan, een classic pink Chanel pakje en een vest van Alexander McQueen. Ook het inmiddels wereldberoemde pak van Betty Jackson, dat de actrice droeg op het huwelijk van Prins Charles en Camilla Parker Bowles in 2005, gaat onder de hamer.

Meer informatie: http://www.kerrytaylorauctions.com/sales (LVR)

Sweetie Darlings! Is het een droom om in de schoenen te staan van Patsy Stone uit de iconische komische reeks 'Absolutely Fabulous'? Dan kan je droom werkelijkheid worden: actrice Joanna Lumley veilt namelijk outfits uit haar persoonlijke kleerkast, waaronder enkele ensembles die ze droeg als Patsy Stone in de Britse serie 'Absolutely Fabulous'. De blonde actrice duikt in haar persoonlijke kostuumarchief en gaat vijftig outfits verkopen aan de hoogste bieder. Er zullen enkele kledingstukken uit de serie 'Absolutely Fabulous' geveild worden. De opbrengst van de veiling gaat naar The Prince's Trust, een organisatie die jongeren ondersteunt in het Verenigd Koninkrijk. De veiling zal doorgaan op 13 november bij Kerry Taylor Auctions. Je kan onder meer bieden op een zwart jasje van Dolce & Gabbana, een rode top van Donna Karan, een classic pink Chanel pakje en een vest van Alexander McQueen. Ook het inmiddels wereldberoemde pak van Betty Jackson, dat de actrice droeg op het huwelijk van Prins Charles en Camilla Parker Bowles in 2005, gaat onder de hamer. Meer informatie: http://www.kerrytaylorauctions.com/sales (LVR)