Gildas Loaëc en Masaya Kuroki zijn de nieuwe artistieke directeurs van de dames- en herencollectie van Petit Bateau. Ze werkten eerder ook al samen met het kledingmerk. Dat melden de Coreliokranten.

De twee zijn de gezichten achter het bekende muzieklabel Kitsuné, dat al snel uitgroeide tot een modelabel. In 2009 nam Petit Bateau Kitsuné voor het eerst onder de arm voor een kleine collectie.

Nu zijn Gildas Loaëc en Masaya Kuroki benoemd tot artistiek hoofd van het Franse kledingmerk. De eerste collectie van het duo voor Petit Bateau ligt volgend najaar in de kledingwinkels. (RDM)

Gildas Loaëc en Masaya Kuroki zijn de nieuwe artistieke directeurs van de dames- en herencollectie van Petit Bateau. Ze werkten eerder ook al samen met het kledingmerk. Dat melden de Coreliokranten. De twee zijn de gezichten achter het bekende muzieklabel Kitsuné, dat al snel uitgroeide tot een modelabel. In 2009 nam Petit Bateau Kitsuné voor het eerst onder de arm voor een kleine collectie. Nu zijn Gildas Loaëc en Masaya Kuroki benoemd tot artistiek hoofd van het Franse kledingmerk. De eerste collectie van het duo voor Petit Bateau ligt volgend najaar in de kledingwinkels. (RDM)