Kenzo gaat voor haar eerste collectie zonnebrillen een samenwerking aan met Thélios, de joint-venture tussen LVMH en Marcolin. De brillen zijn ontworpen door Carol Lim en Humberto Leon, het creatief duo dat sinds 2011 aan het roer van Kenzo staat.

De collectie bevat zowel zon- en correctiebrillen met futuristische invloeden. De collectie is erg eclectisch: zo is er een hartvormige bril met diamanten, een skibril en cat-eye- geïnspireerd exemplaar. De kleuren gaan van fluo-oranje tot pastelroze.

De campagnebeelden zijn geschoten door fotograaf Nick Harwood.

Kenzo gaat voor haar eerste collectie zonnebrillen een samenwerking aan met Thélios, de joint-venture tussen LVMH en Marcolin. De brillen zijn ontworpen door Carol Lim en Humberto Leon, het creatief duo dat sinds 2011 aan het roer van Kenzo staat. De collectie bevat zowel zon- en correctiebrillen met futuristische invloeden. De collectie is erg eclectisch: zo is er een hartvormige bril met diamanten, een skibril en cat-eye- geïnspireerd exemplaar. De kleuren gaan van fluo-oranje tot pastelroze.De campagnebeelden zijn geschoten door fotograaf Nick Harwood.