Het opkomend fotomodel Kendall Jenner zal te zien zijn in de eerstvolgende editie van het Amerikaanse modeblad Vogue. Het zusje van Kim, Khloé en Kourtney Kardashian maakte in februari nog haar debuut op de catwalk tijdens de modeweken van New York waar ze paradeerde in de show van Marc Jacobs. Nu haalde Vogue haar voor de lens in compagnie van Dylan Penn, de dochter van Sean Penn en Robin Wright. Beide dames werden gefotografeerd door de Franse modefotograaf Patrick Demarchelier.

Het gaat dus goed met Kendall. De 18-jarige schone probeert al een tijdje haar modellencarrière een boost te geven. Ze was amper 14 toen ze zich inschreef bij een bureau. Haar rol in de realityserie 'Keeping Up With The Kardashians' heeft er ongetwijfeld mee voor gezorgd dat ze nu in de doorbraakfase van haar nog jonge carrière zit. (DB)

Het opkomend fotomodel Kendall Jenner zal te zien zijn in de eerstvolgende editie van het Amerikaanse modeblad Vogue. Het zusje van Kim, Khloé en Kourtney Kardashian maakte in februari nog haar debuut op de catwalk tijdens de modeweken van New York waar ze paradeerde in de show van Marc Jacobs. Nu haalde Vogue haar voor de lens in compagnie van Dylan Penn, de dochter van Sean Penn en Robin Wright. Beide dames werden gefotografeerd door de Franse modefotograaf Patrick Demarchelier.Het gaat dus goed met Kendall. De 18-jarige schone probeert al een tijdje haar modellencarrière een boost te geven. Ze was amper 14 toen ze zich inschreef bij een bureau. Haar rol in de realityserie 'Keeping Up With The Kardashians' heeft er ongetwijfeld mee voor gezorgd dat ze nu in de doorbraakfase van haar nog jonge carrière zit. (DB)