Het Italiaanse merk Liu Jo schakelt een versnelling hoger met zijn communicatie en heeft Kate Moss ingelijfd als het gezicht van zijn reclamecampagne voor de lente-en zomer van 2011 en meteen ook voor de daaropvolgende herfst. Het 36-jarige Britse topmodel wordt gefotografeerd door Mario Sorrenti, die ook al met haar samenwerkte voor het parfum Obsession van Calvin Klein.

"Kate Moss is het meest elegante model van het jaar", aldus Christiano Sturnioli, directeur marketing en communicatie van Liu Jo.

AH.

Het Italiaanse merk Liu Jo schakelt een versnelling hoger met zijn communicatie en heeft Kate Moss ingelijfd als het gezicht van zijn reclamecampagne voor de lente-en zomer van 2011 en meteen ook voor de daaropvolgende herfst. Het 36-jarige Britse topmodel wordt gefotografeerd door Mario Sorrenti, die ook al met haar samenwerkte voor het parfum Obsession van Calvin Klein. "Kate Moss is het meest elegante model van het jaar", aldus Christiano Sturnioli, directeur marketing en communicatie van Liu Jo. AH.