Kate Moss struts her stuff voor de wintercampagne van Stuart Weitzman. De kortfilm 'Made For Walking' werd getoond in Milaan op de opening van de flagship store van het merk. Om het filmpje viraal te laten gaan is er een YouTube en Instagram wedstrijd aan verbonden.

Weitzman wil met dit filmpje aantonen dat zijn schoenen niet alleen stijlvol zijn, maar ook draagbaar. 'We zijn een merk dat comfort en stijl combineert. Hoe hoog ook de hak, je kan er de hele dag op wandelen en de hele nacht op dansen,' vertelt Susan Duffy, het hoofd van marketing bij Stuart Weitzman aan WWD. Het merk wil zich daarom de term 'walk' toe-eigenen.

In de kortfilm wandelt Moss doorheen Londen op de tonen van Nancy Sinatras These Boots Are Made for Walkin' en doet de monden van haar voorbijgangers openvallen. Kijk en leer van onze leermeesteres Moss en gebruik vervolgens de hashtag #madeforwalking om je eigen filmpje te verspreiden via de sociale media. (LP)

Kate Moss struts her stuff voor de wintercampagne van Stuart Weitzman. De kortfilm 'Made For Walking' werd getoond in Milaan op de opening van de flagship store van het merk. Om het filmpje viraal te laten gaan is er een YouTube en Instagram wedstrijd aan verbonden. Weitzman wil met dit filmpje aantonen dat zijn schoenen niet alleen stijlvol zijn, maar ook draagbaar. 'We zijn een merk dat comfort en stijl combineert. Hoe hoog ook de hak, je kan er de hele dag op wandelen en de hele nacht op dansen,' vertelt Susan Duffy, het hoofd van marketing bij Stuart Weitzman aan WWD. Het merk wil zich daarom de term 'walk' toe-eigenen. In de kortfilm wandelt Moss doorheen Londen op de tonen van Nancy Sinatras These Boots Are Made for Walkin' en doet de monden van haar voorbijgangers openvallen. Kijk en leer van onze leermeesteres Moss en gebruik vervolgens de hashtag #madeforwalking om je eigen filmpje te verspreiden via de sociale media. (LP)