De inmiddels 6-maanden zwangere Kate Middleton werd uitgenodigd op de jaarlijkse parade van de scouts bij Windsor Castle. Dit keer liet ze haar scoutsdas thuis en koos ze voor een elegante en aansluitende muntgroene jas van Mulberry die haar groeiende buik mooi accentueerde.

Kate Middleton koos voor dit evenement voor een muntgroene jas uit de lente/zomercollectie 2013 van het modelabel Mulberry. De jas uit geweven katoen werd afgewerkt met goudkleurige en opvallende knopen in de vorm van een bloem. De zakken van de jas zijn oversized en de naden gerafeld. De jas is verkrijgbaar voor iets meer dan 2000 euro onder meer via de website van Mulberry, of eigenlijk moeten we zeggen was, want de jas is inmiddels uitverkocht. Dat schrijft de Britse Grazia.

De Hertogin van Cambridge werkt de jurk af met pumps in nudetint van LK Bennett, uitgegroeid tot de favoriete schoenen van Kate, en op het hoofd draagt ze een hoedje ontworpen door Whiteley. Dit hoofdaccessoire droeg ze al eerder op officiële gelegenheden zoals op het huwelijk van Emily McCorquodale.

In haar handen houdt Kate Middleton een opvallende clutch vast, ook van het label LK Bennett. De 'Ayona-clutch', is verkrijgbaar voor iets meer dan 200 euro. Om haar look helemaal af te werken koos ze voor groenachtige oorbellen van Kiki McDonough.

Fan van Mulberry

Kate Middleton is al enkele jaren fan van het Britse modehuis Mulberry. Het klassieke label zit in de lift en valt onder meer ook in de smaak bij Alexa Chung en Kate Bosworth. De eerste keer dat Kate Middleton verraste met een Mulberry-item was de Polly Push handtas tijdens haar reis door Canada en Los Angeles. Ook voor een dagje shoppen op Kings Road koos Kate voor een rok uit wol van het label. Maar Kate viel pas echt op in Mulberry met haar groene, seventies, kleed van het modehuis op een evenement in Buckingham Palace, die ze later opnieuw droeg voor een ander evenement. (LVR)

De inmiddels 6-maanden zwangere Kate Middleton werd uitgenodigd op de jaarlijkse parade van de scouts bij Windsor Castle. Dit keer liet ze haar scoutsdas thuis en koos ze voor een elegante en aansluitende muntgroene jas van Mulberry die haar groeiende buik mooi accentueerde. Kate Middleton koos voor dit evenement voor een muntgroene jas uit de lente/zomercollectie 2013 van het modelabel Mulberry. De jas uit geweven katoen werd afgewerkt met goudkleurige en opvallende knopen in de vorm van een bloem. De zakken van de jas zijn oversized en de naden gerafeld. De jas is verkrijgbaar voor iets meer dan 2000 euro onder meer via de website van Mulberry, of eigenlijk moeten we zeggen was, want de jas is inmiddels uitverkocht. Dat schrijft de Britse Grazia. De Hertogin van Cambridge werkt de jurk af met pumps in nudetint van LK Bennett, uitgegroeid tot de favoriete schoenen van Kate, en op het hoofd draagt ze een hoedje ontworpen door Whiteley. Dit hoofdaccessoire droeg ze al eerder op officiële gelegenheden zoals op het huwelijk van Emily McCorquodale. In haar handen houdt Kate Middleton een opvallende clutch vast, ook van het label LK Bennett. De 'Ayona-clutch', is verkrijgbaar voor iets meer dan 200 euro. Om haar look helemaal af te werken koos ze voor groenachtige oorbellen van Kiki McDonough. Fan van Mulberry Kate Middleton is al enkele jaren fan van het Britse modehuis Mulberry. Het klassieke label zit in de lift en valt onder meer ook in de smaak bij Alexa Chung en Kate Bosworth. De eerste keer dat Kate Middleton verraste met een Mulberry-item was de Polly Push handtas tijdens haar reis door Canada en Los Angeles. Ook voor een dagje shoppen op Kings Road koos Kate voor een rok uit wol van het label. Maar Kate viel pas echt op in Mulberry met haar groene, seventies, kleed van het modehuis op een evenement in Buckingham Palace, die ze later opnieuw droeg voor een ander evenement. (LVR)