Middleton prijkte in 2008 al eens op de Best Dressed List. Volgens Vanity Fair weet de prinses "de wereld te betoveren met haar karakteristieke mix tussen high en low fashion".

Michelle en Barack Obama verschijnen voor het eerst samen op de Best Dressed Couples List. De Franse presidenstvrouw Carla Bruni-Sarkozy werd al voor de vierde maal opgenomen, maar haar man, president Nicolas Sarkozy, wist zich nog niet te plaatsen.

Vanuit de Hollywood regionen zijn acteurs Justin Timberlake en Colin Firth vertegenwoordigd, alsook actrices Carey Mulligan en Tilda Swinton. Swinton keert bij deze terug na een drie jaar durende hiaat. Ook zangeressen Lady Gaga en Janelle Monáe wisten het Amerikaanse magazine te overtuigen van hun gevoel voor stijl. (VF)

Middleton prijkte in 2008 al eens op de Best Dressed List. Volgens Vanity Fair weet de prinses "de wereld te betoveren met haar karakteristieke mix tussen high en low fashion". Michelle en Barack Obama verschijnen voor het eerst samen op de Best Dressed Couples List. De Franse presidenstvrouw Carla Bruni-Sarkozy werd al voor de vierde maal opgenomen, maar haar man, president Nicolas Sarkozy, wist zich nog niet te plaatsen. Vanuit de Hollywood regionen zijn acteurs Justin Timberlake en Colin Firth vertegenwoordigd, alsook actrices Carey Mulligan en Tilda Swinton. Swinton keert bij deze terug na een drie jaar durende hiaat. Ook zangeressen Lady Gaga en Janelle Monáe wisten het Amerikaanse magazine te overtuigen van hun gevoel voor stijl. (VF)