De blauwe jurk met witte stipjes, die kersverse mama Kate Middleton droeg op de eerste publieke vertoning van haar zoon, George Alexander Louis, deed fans het internet afzoeken om de jurk of een gelijkaardig exemplaar te bestellen. Dat schrijft Daily Mail.

Bij de eerste vertoning van hun zoon, droeg Kate Middleton een polkadot jurk van ontwerpster Jenny Packham. Ze oogde fris en zelfzeker. Het mag dan ook niet verwonderen dat Kate Middleton beschouwd wordt als het nieuwe stijlicoon van nieuwbakken moeders.

Veel vrouwen waren vrijwel meteen gecharmeerd door dit ontwerp en er volgde een stormloop naar het jurkje op internet. Zo verkocht Asda die nacht meer dan 5000 gelijkaardige jurkjes, was het op George.com de meest ingegeven zoekterm en gingen vrouwen zoeken naar een gelijkaardig alternatief op fashionbloodhoud.com. Toch blijft het zoeken naar gelijkaardige jurken, want het ontwerp van Jenny Packham wordt niet verkocht. De originele jurk, van het merk Jenny Packham, zal niet te koop worden aangeboden. Dat schrijft E!Online. Zo werd de jurk door ontwerpster Jenny Packham exclusief, en op vraag van, voor Kate Middleton gemaakt.

De polkadotjurk heeft blijkbaar indruk gemaakt op veel vrouwen, net als vaak andere kledij die de Hertogin van Cambridge uitkiest. Wat ze draagt, wordt goud. Heel vaak, denk bijvoorbeeld aan het polkadot jurkje van Topshop, is een kledingstuk, dat Kate draagt, in enkele dagen uitverkocht. Kate Middleton wordt dan ook door veel mensen, en ook door de modesector zelf, geprezen voor haar gevoel voor stijl. (LVR)

De blauwe jurk met witte stipjes, die kersverse mama Kate Middleton droeg op de eerste publieke vertoning van haar zoon, George Alexander Louis, deed fans het internet afzoeken om de jurk of een gelijkaardig exemplaar te bestellen. Dat schrijft Daily Mail. Bij de eerste vertoning van hun zoon, droeg Kate Middleton een polkadot jurk van ontwerpster Jenny Packham. Ze oogde fris en zelfzeker. Het mag dan ook niet verwonderen dat Kate Middleton beschouwd wordt als het nieuwe stijlicoon van nieuwbakken moeders. Veel vrouwen waren vrijwel meteen gecharmeerd door dit ontwerp en er volgde een stormloop naar het jurkje op internet. Zo verkocht Asda die nacht meer dan 5000 gelijkaardige jurkjes, was het op George.com de meest ingegeven zoekterm en gingen vrouwen zoeken naar een gelijkaardig alternatief op fashionbloodhoud.com. Toch blijft het zoeken naar gelijkaardige jurken, want het ontwerp van Jenny Packham wordt niet verkocht. De originele jurk, van het merk Jenny Packham, zal niet te koop worden aangeboden. Dat schrijft E!Online. Zo werd de jurk door ontwerpster Jenny Packham exclusief, en op vraag van, voor Kate Middleton gemaakt. De polkadotjurk heeft blijkbaar indruk gemaakt op veel vrouwen, net als vaak andere kledij die de Hertogin van Cambridge uitkiest. Wat ze draagt, wordt goud. Heel vaak, denk bijvoorbeeld aan het polkadot jurkje van Topshop, is een kledingstuk, dat Kate draagt, in enkele dagen uitverkocht. Kate Middleton wordt dan ook door veel mensen, en ook door de modesector zelf, geprezen voor haar gevoel voor stijl. (LVR)