De Hertogin van Cambridge koos voor een polkadot-jurk van 45 euro van de Britse modeketen Topshop voor een officieel evenement. Ook dit keer wist Kate Middleton (31) te verbazen met haar outfitkeuze.

Kate Middleton, Prins William en Prins Harry waren uitgenodigd om samen met een selecte groep volwassenen en kinderen de filmstudio's van Warner Bros Studio's in Leavesden te gaan bezoeken. In deze studio werden onder meer de films van Harry Potter voor een groot deel opgenomen. Zo brachten ze onder meer een bezoek aan de grote hal van het Zweinstein-kasteel en de magische straat 'Diagon Alley'. In totaal was het trio op stap met 500 gasten, die allemaal een link hebben met de goede doelen die het koningshuis steunt.

Topshop

Voor deze 'magische' dag koos Kate Middleton voor een heel 'gewoon' jurkje. Eentje dat in de winkelrekken hangt van de Britse modeketen Topshop voor zo'n 38 pond of 45 euro. Ze werkte de polkadot-jurk af met zwarte pumps en een vestje van Ralph Lauren. Dat schrijft de Daily Mail. Kate is al langer een fan van Topshop en ze is al verschillende keren gezien in outfits van de keten.

Uitverkocht

Amper een uur nadat de Hertogin werd 'gespot' in deze jurk, was dit ontwerp al volledig uitverkocht op de online-winkel van Topshop. De jurkjes vlogen online letterlijk de deur uit. Ook de voorraad van het jurkje is helemaal uitverkocht. (LVR)

De Hertogin van Cambridge koos voor een polkadot-jurk van 45 euro van de Britse modeketen Topshop voor een officieel evenement. Ook dit keer wist Kate Middleton (31) te verbazen met haar outfitkeuze. Kate Middleton, Prins William en Prins Harry waren uitgenodigd om samen met een selecte groep volwassenen en kinderen de filmstudio's van Warner Bros Studio's in Leavesden te gaan bezoeken. In deze studio werden onder meer de films van Harry Potter voor een groot deel opgenomen. Zo brachten ze onder meer een bezoek aan de grote hal van het Zweinstein-kasteel en de magische straat 'Diagon Alley'. In totaal was het trio op stap met 500 gasten, die allemaal een link hebben met de goede doelen die het koningshuis steunt.Topshop Voor deze 'magische' dag koos Kate Middleton voor een heel 'gewoon' jurkje. Eentje dat in de winkelrekken hangt van de Britse modeketen Topshop voor zo'n 38 pond of 45 euro. Ze werkte de polkadot-jurk af met zwarte pumps en een vestje van Ralph Lauren. Dat schrijft de Daily Mail. Kate is al langer een fan van Topshop en ze is al verschillende keren gezien in outfits van de keten. Uitverkocht Amper een uur nadat de Hertogin werd 'gespot' in deze jurk, was dit ontwerp al volledig uitverkocht op de online-winkel van Topshop. De jurkjes vlogen online letterlijk de deur uit. Ook de voorraad van het jurkje is helemaal uitverkocht. (LVR)