De Amerikaanse actrice Kate Bosworth werkt samen met de Britse kledingketen Topshop aan een op festivalkledij geïnspireerde modecollectie. Op het muziekfestival Coachella gaf ze met haar outfit, een witkleurig ensemble van een zijden topje en shorts, reeds een voorproefje van de collectie. Dat schrijft de Britse Vogue.

Voor alle duidelijkheid: in tegenstelling tot Kate Moss heeft Bosworth de collectie niet ontworpen, maar gaf ze het merk creatieve input. Haar inbreng maakt deel uit van het zomerfestivalproject van Topshop, dat wordt omschreven als 'een 360°-campagne die muziek, kleding, films, reizen en de attitude en energie van Britse festivals bevat'. In de loop van dit jaar zal het merk verdere details over het partnerschap onthullen, dat samenwerkingen met andere bedrijven en bekende persoonlijkheden zal bevatten.

"Ik heb samen met het designteam veel nagedacht over het festivalseizoen, en bij deze collectie ging het vaak over 'the California girl'", zei Bosworth. "Uiteraard was de perfecte plaats om het te dragen Coachella."

Al sinds december deden geruchten de ronde over een mogelijke samenwerking met Bosworth en Topshop. De actrice was vorig jaar immers al het gezicht van de kerstmiscampagne, en ze werd gespot op de eerste rij van Topshops modeshow op de London Fashion Week. Als een regelmatige bezoeker van Coachella - Bosworth beweert dat ze vergeten is hoeveel ze er al is geweest - en iemand die geboren en getogen is in Californië, is het niet onlogisch dat de modeketen haar oog heeft laten vallen op de actrice. (AC)

De Amerikaanse actrice Kate Bosworth werkt samen met de Britse kledingketen Topshop aan een op festivalkledij geïnspireerde modecollectie. Op het muziekfestival Coachella gaf ze met haar outfit, een witkleurig ensemble van een zijden topje en shorts, reeds een voorproefje van de collectie. Dat schrijft de Britse Vogue. Voor alle duidelijkheid: in tegenstelling tot Kate Moss heeft Bosworth de collectie niet ontworpen, maar gaf ze het merk creatieve input. Haar inbreng maakt deel uit van het zomerfestivalproject van Topshop, dat wordt omschreven als 'een 360°-campagne die muziek, kleding, films, reizen en de attitude en energie van Britse festivals bevat'. In de loop van dit jaar zal het merk verdere details over het partnerschap onthullen, dat samenwerkingen met andere bedrijven en bekende persoonlijkheden zal bevatten. "Ik heb samen met het designteam veel nagedacht over het festivalseizoen, en bij deze collectie ging het vaak over 'the California girl'", zei Bosworth. "Uiteraard was de perfecte plaats om het te dragen Coachella." Al sinds december deden geruchten de ronde over een mogelijke samenwerking met Bosworth en Topshop. De actrice was vorig jaar immers al het gezicht van de kerstmiscampagne, en ze werd gespot op de eerste rij van Topshops modeshow op de London Fashion Week. Als een regelmatige bezoeker van Coachella - Bosworth beweert dat ze vergeten is hoeveel ze er al is geweest - en iemand die geboren en getogen is in Californië, is het niet onlogisch dat de modeketen haar oog heeft laten vallen op de actrice. (AC)