Eén iconisch jasje en negen aanstormende talenten die hun creativiteit erop mogen botvieren: de beste garantie voor negen totaal verschillende jasjes. Met verschillende technieken en materialen vertellen de negen studenten elk hun eigen verhaal in hun Trucker Jacket. Benieuwd naar het resultaat? Ga het dan vooral zelf bewonderen op zaterdag 4 november, want dan worden de jasjes tentoongesteld in het KASK.

Extra leuk: achteraf worden de jasjes geveild voor een goed doel. De opbrengst gaat naar Manoeuvre, een organisatie die zich inzet voor vluchtelingen. Hier kan je de ontwerpen al in detail bekijken en er een bod op uitbrengen.

Eén iconisch jasje en negen aanstormende talenten die hun creativiteit erop mogen botvieren: de beste garantie voor negen totaal verschillende jasjes. Met verschillende technieken en materialen vertellen de negen studenten elk hun eigen verhaal in hun Trucker Jacket. Benieuwd naar het resultaat? Ga het dan vooral zelf bewonderen op zaterdag 4 november, want dan worden de jasjes tentoongesteld in het KASK. Extra leuk: achteraf worden de jasjes geveild voor een goed doel. De opbrengst gaat naar Manoeuvre, een organisatie die zich inzet voor vluchtelingen. Hier kan je de ontwerpen al in detail bekijken en er een bod op uitbrengen.