Karlie Kloss - die bij de wereldtop van de modellen behoort - wordt het nieuwe gezicht van kledingmerk Mango. Ze volgt in de voetsporen van Kate Moss en Karmen Pedaru, die eerder voor Mango poseerden.

De 20-jarige Amerikaanse schone Karlie Kloss krijgt een hoofdrol in de wintercatalogus van Mango. Tijdens de modeweken liep Kloss in shows van onder meer Stella McCartney, Jean-Paul Gaultier en Ann Demeulemeester. Met andere woorden: Mango heeft een echt topmodel te pakken gekregen als gezicht voor de komende wintercollectie.
Voor het maken van de foto's voor Mango reisde Kloss naar Parijs, waar fotografen Lachland Bailey, Claudia Knoepfel en Stefan Indiekofer haar fotografeerden. Het resultaat?
Warme winterse plaatjes met dikke winterjassen, vloerlange jurken en wijde broeken.

Bekijk hier alvast de 'making of' van de Mangocatalogus met Karlie Kloss:

(LVR)

Karlie Kloss - die bij de wereldtop van de modellen behoort - wordt het nieuwe gezicht van kledingmerk Mango. Ze volgt in de voetsporen van Kate Moss en Karmen Pedaru, die eerder voor Mango poseerden. De 20-jarige Amerikaanse schone Karlie Kloss krijgt een hoofdrol in de wintercatalogus van Mango. Tijdens de modeweken liep Kloss in shows van onder meer Stella McCartney, Jean-Paul Gaultier en Ann Demeulemeester. Met andere woorden: Mango heeft een echt topmodel te pakken gekregen als gezicht voor de komende wintercollectie. Voor het maken van de foto's voor Mango reisde Kloss naar Parijs, waar fotografen Lachland Bailey, Claudia Knoepfel en Stefan Indiekofer haar fotografeerden. Het resultaat? Warme winterse plaatjes met dikke winterjassen, vloerlange jurken en wijde broeken. Bekijk hier alvast de 'making of' van de Mangocatalogus met Karlie Kloss: (LVR)