Modeontwerper Karl Lagerfeld heeft een nieuw project aangekondigd. Binnenkort kunnen we een bezoekje brengen aan 'World of Karl', een nieuwe conceptstore in Parijs.

De winkel zal een selectie aanbieden van de merken waar Karl mee verbonden is zoals Chanel, Fendi en uiteraard zijn eigen collecties en labels. De winkel - die zal opengaan in het voorjaar van 2013 - zal volledig in zwart en wit worden ingekleed en zal bestaan uit twee verdiepingen. Naast kledij en accessoires, zullen er ook foto's en design tentoon gesteld worden.

De winkel wordt het zoveelste project van de drukbezette ontwerper. Naast creatief directeur van Chanel, heeft hij zich dit jaar ook bezig gehouden met de lancering van het Karl label en Karl Lagerfeld Paris. (RDM)

Modeontwerper Karl Lagerfeld heeft een nieuw project aangekondigd. Binnenkort kunnen we een bezoekje brengen aan 'World of Karl', een nieuwe conceptstore in Parijs. De winkel zal een selectie aanbieden van de merken waar Karl mee verbonden is zoals Chanel, Fendi en uiteraard zijn eigen collecties en labels. De winkel - die zal opengaan in het voorjaar van 2013 - zal volledig in zwart en wit worden ingekleed en zal bestaan uit twee verdiepingen. Naast kledij en accessoires, zullen er ook foto's en design tentoon gesteld worden. De winkel wordt het zoveelste project van de drukbezette ontwerper. Naast creatief directeur van Chanel, heeft hij zich dit jaar ook bezig gehouden met de lancering van het Karl label en Karl Lagerfeld Paris. (RDM)