In maart 2014 zal Karl Lagerfeld zijn allereerste shop in Londen openen. Het wordt de voorlopig grootste flagship store ter wereld van zijn eigen gelijknamige modemerk en de boetiek zal uitgerust zijn met allerlei hoogtechnologische snufjes, meldt Vogue.

De Duitse modeontwerper opende onlangs een concept store in Antwerpen, maar Lagerfeld heeft dus nog meer wilde plannen. In maart van volgend jaar opent hij een flagship store in Regent Street. 'Onze aanwezigheid in Londen draagt alleen maar bij aan het coole karakter van het merk. Onze betaalbare luxecollecties passen in deze edgy omgeving', aldus de CEO van Karl Lagerfeld Pier Paolo Righi aan WWD.

De boetiek zal niet zomaar de mannen-, vrouwen- en accessoirecollecties te koop aanbieden. Karl Lagerfeld plant onder meer een technologisch hoogstandje in de paskamers. Elk kleedhokje zal uitgerust zijn met een 'photo booth' waar de klanten foto's kunnen nemen van zichzelf in hun gloednieuwe Lagerfeld-look. Wij voorspellen alvast grote files ter hoogte van de paskamers. Ook zullen klanten een bericht kunnen achterlaten in het digitale gastenboek én zullen iPads de papieren catalogus vervangen. (AB)

In maart 2014 zal Karl Lagerfeld zijn allereerste shop in Londen openen. Het wordt de voorlopig grootste flagship store ter wereld van zijn eigen gelijknamige modemerk en de boetiek zal uitgerust zijn met allerlei hoogtechnologische snufjes, meldt Vogue.De Duitse modeontwerper opende onlangs een concept store in Antwerpen, maar Lagerfeld heeft dus nog meer wilde plannen. In maart van volgend jaar opent hij een flagship store in Regent Street. 'Onze aanwezigheid in Londen draagt alleen maar bij aan het coole karakter van het merk. Onze betaalbare luxecollecties passen in deze edgy omgeving', aldus de CEO van Karl Lagerfeld Pier Paolo Righi aan WWD.De boetiek zal niet zomaar de mannen-, vrouwen- en accessoirecollecties te koop aanbieden. Karl Lagerfeld plant onder meer een technologisch hoogstandje in de paskamers. Elk kleedhokje zal uitgerust zijn met een 'photo booth' waar de klanten foto's kunnen nemen van zichzelf in hun gloednieuwe Lagerfeld-look. Wij voorspellen alvast grote files ter hoogte van de paskamers. Ook zullen klanten een bericht kunnen achterlaten in het digitale gastenboek én zullen iPads de papieren catalogus vervangen. (AB)