Modeontwerper Karl Lagerfeld heeft aangekondigd dat hij vier seizoenen lang zal samenwerken met het schoenenlabel Melissa. Dat meldt WWD.

Het Braziliaanse merk staat vooral gekend voor het gebruik van aparte stoffen - plastiek waardoor de schoenen er gelachtig uitzien - en kleurrijke modellen. Lagerfeld zal nu vier seizoenen lang een capsulecollectie creëren samen met het creatief team van Melissa. De eerste vier modellen zouden in het najaar van 2013 op de markt komen.

Melissa werkte eerder al samen met Vivienne Westwood en Jason Wu en is dus niet aan zijn proefstuk toe in de wereld van high fashion. Dat neemt niet weg dat ze heel enthousiast zijn over de samenwerking. Paulo Pedó, CEO van Melissa, is alvast heel tevreden met de deal. "De samenwerking met Karl is één van de meest spannende die we hier al gezien hebben." (RDM)

Modeontwerper Karl Lagerfeld heeft aangekondigd dat hij vier seizoenen lang zal samenwerken met het schoenenlabel Melissa. Dat meldt WWD. Het Braziliaanse merk staat vooral gekend voor het gebruik van aparte stoffen - plastiek waardoor de schoenen er gelachtig uitzien - en kleurrijke modellen. Lagerfeld zal nu vier seizoenen lang een capsulecollectie creëren samen met het creatief team van Melissa. De eerste vier modellen zouden in het najaar van 2013 op de markt komen. Melissa werkte eerder al samen met Vivienne Westwood en Jason Wu en is dus niet aan zijn proefstuk toe in de wereld van high fashion. Dat neemt niet weg dat ze heel enthousiast zijn over de samenwerking. Paulo Pedó, CEO van Melissa, is alvast heel tevreden met de deal. "De samenwerking met Karl is één van de meest spannende die we hier al gezien hebben." (RDM)