Choupette, het geliefde en intussen wereldberoemde huisdier van Karl Lagerfeld, inspireerde de ontwerper tot het maken van een capsulecollectie. Ook fan van alles wat snorharen en puntige oren heeft? Dan hebben we goed nieuws, want Karl Lagerfeld liet zich inspireren door zijn kat Choupette voor een gloednieuwe capsulecollectie. Alle ontwerpen werden in Karls signatuurkleuren zwart en wit gecreëerd.

De collectie zal bestaan uit accessoires zoals een muts met kattenoren, vingerloze handschoenen, een totebag en een leren tas. De lijn kost geen kat en kogel, maar blijft relatief betaalbaar met prijzen die variëren van 45 euro voor een muts tot 340 euro voor een grote leren tas.

Maak dat de kat wijs? Ga in november zelf een kijkje nemen in de recent geopende winkel van de modekeizer in Antwerpen. Op 13 november landt de collectie in de winkels. (LP)

Choupette, het geliefde en intussen wereldberoemde huisdier van Karl Lagerfeld, inspireerde de ontwerper tot het maken van een capsulecollectie. Ook fan van alles wat snorharen en puntige oren heeft? Dan hebben we goed nieuws, want Karl Lagerfeld liet zich inspireren door zijn kat Choupette voor een gloednieuwe capsulecollectie. Alle ontwerpen werden in Karls signatuurkleuren zwart en wit gecreëerd. De collectie zal bestaan uit accessoires zoals een muts met kattenoren, vingerloze handschoenen, een totebag en een leren tas. De lijn kost geen kat en kogel, maar blijft relatief betaalbaar met prijzen die variëren van 45 euro voor een muts tot 340 euro voor een grote leren tas. Maak dat de kat wijs? Ga in november zelf een kijkje nemen in de recent geopende winkel van de modekeizer in Antwerpen. Op 13 november landt de collectie in de winkels. (LP)