Wie de film 'Miss Congeniality' leuk vond, zal ook zeker de reclamecampagne van Karen Millen 'No More Tiaras' weten te smaken. Vier kandidates, getooid in Karen Millen-outfits, zetten de schoonheidswedstrijd op stelten.

Dylan Penn, dochter van Sean Penn en Robin Wright, speelt de hoofdrol in 'No More Tiaras'. In deze kortfilm beraamt Penn samen met enkele andere deelneemsters een plan om de verkiezingsshow over te nemen. Hoewel de presentator met hagelwitte glimlach zijn uiterste best doet om de 'coup' te voorkomen, slagen de dames toch in hun opzet.

De Amerikaanse actrice timmert zo aan haar carrière, zowel op het witte doek als in de modewereld. Zopas raakte nog bekend dat Penn naast Kendall Jenner in de Vogue te zien zal zijn. De looks van Karen Millen die de kandidates dragen in de kortfilm hangen nu in de winkel. (AB)

Wie de film 'Miss Congeniality' leuk vond, zal ook zeker de reclamecampagne van Karen Millen 'No More Tiaras' weten te smaken. Vier kandidates, getooid in Karen Millen-outfits, zetten de schoonheidswedstrijd op stelten.Dylan Penn, dochter van Sean Penn en Robin Wright, speelt de hoofdrol in 'No More Tiaras'. In deze kortfilm beraamt Penn samen met enkele andere deelneemsters een plan om de verkiezingsshow over te nemen. Hoewel de presentator met hagelwitte glimlach zijn uiterste best doet om de 'coup' te voorkomen, slagen de dames toch in hun opzet.De Amerikaanse actrice timmert zo aan haar carrière, zowel op het witte doek als in de modewereld. Zopas raakte nog bekend dat Penn naast Kendall Jenner in de Vogue te zien zal zijn. De looks van Karen Millen die de kandidates dragen in de kortfilm hangen nu in de winkel. (AB)