Dat Kanye alles anders wil doen was al lang bekend, maar dit is weer iets heel bijzonder. Een week geleden kwam je via de mysterieuze site http://yeezy.supply op een aftelklok. Het was toen onduidelijk of dit aftelde voor zijn collectie bij Adidas of voor een nieuw album. Woensdag werden dan uitnodigingen, in de vorm van een parka, voor de presentatie van de schoenen verspreid. Vanaf dan is het ook mogelijk om een ticket te gaan halen in een cinema om de lancering van de collectie te volgen. Zalen over de hele wereld waaronder ook België, Australië, Canada tot zelfs Finland en Rusland zullen het hele gebeuren live uitzenden. In de Kinepolis van Brussel zijn sinds dinsdag bandjes beschikbaar hiervoor, daar geldt de regel 'first come, first served'.

Kanye West x @adidas, unwrapped.

Een video die is geplaatst door COMPLEX (@complex) op

De 'Yeezy 750 boost', zo heten de schoenen, zullen voor 350 dollar verkocht worden. De sneakers zullen wel enkel in New York beschikbaar zijn en er worden in totaal 9.000 exemplaren gemaakt. Er worden later waarschijnlijk extra sportschoenen bijgemaakt want 'Adidas heeft belooft dat iedereen die een paar wilt, er ook zal krijgen' zegt Kanye. Of er donderdagavond enkel schoenen getoond worden is onduidelijk. Tijdens zijn optreden op de Grammy's droeg de rapper een fluwelen jogging die mogelijk ook deel zal uitmaken van de collectie. (ABu)

Dat Kanye alles anders wil doen was al lang bekend, maar dit is weer iets heel bijzonder. Een week geleden kwam je via de mysterieuze site http://yeezy.supply op een aftelklok. Het was toen onduidelijk of dit aftelde voor zijn collectie bij Adidas of voor een nieuw album. Woensdag werden dan uitnodigingen, in de vorm van een parka, voor de presentatie van de schoenen verspreid. Vanaf dan is het ook mogelijk om een ticket te gaan halen in een cinema om de lancering van de collectie te volgen. Zalen over de hele wereld waaronder ook België, Australië, Canada tot zelfs Finland en Rusland zullen het hele gebeuren live uitzenden. In de Kinepolis van Brussel zijn sinds dinsdag bandjes beschikbaar hiervoor, daar geldt de regel 'first come, first served'. De 'Yeezy 750 boost', zo heten de schoenen, zullen voor 350 dollar verkocht worden. De sneakers zullen wel enkel in New York beschikbaar zijn en er worden in totaal 9.000 exemplaren gemaakt. Er worden later waarschijnlijk extra sportschoenen bijgemaakt want 'Adidas heeft belooft dat iedereen die een paar wilt, er ook zal krijgen' zegt Kanye. Of er donderdagavond enkel schoenen getoond worden is onduidelijk. Tijdens zijn optreden op de Grammy's droeg de rapper een fluwelen jogging die mogelijk ook deel zal uitmaken van de collectie. (ABu)