Kant in Cannes

Kant in Cannes
Angela Ismailos is een Griekse regisseur, actrice en schrijfster. Ze is de regisseur van de documentaire Great Directors (2010). Ismailos koos voor een kanariegele jurk met kant en een strik rondom de taille. © Belga

Angela Ismailos © Belga

Angela Ismailos is een Griekse regisseur, actrice en schrijfster. Ze is de regisseur van de documentaire Great Directors (2010). Ismailos koos voor een kanariegele jurk met kant en een strik rondom de taille.

Bethany Hamilton © Belga

De Amerikaanse surfster verloor haar arm tijdens een haaiaanval. Ze straalde tijdens de première van de vierde Pirates of The Caribbeanfilm.

Clotilde Courau © Belga

De Franse actrice en prinses van Venetië en Piedmont, opteerde voor een perzikkleurige, fifties-ogende jurk met een kleine sleep. De glitters in de jurk maakten het geheel fleuriger.

Clémence Poesy © Belga

De jonge Franse actrice koos een lichtblauwe jurk die perfect bij haar huidtype past. Beeldige donkerblauwe peep toes en een zilveren clutch maken de fragiele look af.

Elizabeth Olsen © Belga

Het kleine zusje van de bekende tweeling, Mary-Kate en Ashley, is zelf ook actrice. De witte kanten bohojurk staat haar goed. Ze is waarschijnlijk wel de enige vrouw die géén stiletto's draagt.

Fan Bing Bing © Belga

Fan Bing Bing is een Chinese actrice en zangeres. Ze zetelt dit jaar ook in de jury tijdens het filmfestival van Cannes. Fan koos een paarse feeërieke bustierjurk.

Hofit Golan © Belga

De Israelische socialité droeg een bruidsjurkwaardig wit kleed. Veel kant en een opvallende halsketting maakten het geheel af.

Johnny Depp en Penelopé Cruz © Belga

Penelopé Cruz ging er helemaal voor in deze zachtpaarse Marchesajurk. De tule, glinsters en decolleté gaven het zeemeerminkleed een theatraal tikje. Johnny Depp was cool als altijd in zijn wit-zwarte pak en de eeuwige zonnebril.

Karolina Kurkova © Belga

De voormalige Victoria's Secret Angel torende boven iedereen uit. Haar zwarte, korte Chaneljurkje had net dat beetje extra door de overdaad aan pluimen.

Robert De Niro en Grace Hightower © Belga

De voorzitter van de jury, Robert De Niro, straalde met zijn vrouw, Grace, op de rode loper. Grace droeg een zachtpaarse jurk met bloemenmotief en een corsage op de schouder. Het kon zo een jurk uit de kledingkast van Michelle Obama zijn.

Uma Thurman © Belga

De Amerikaanse actrice en jurylid, droeg een prachtig witte Chaneljurk. Zowel de onderkant als de achterkant van de jurk maakten het geheel speciaal.

Vahina Giocante © Belga

De Franse actrice droeg een jurk met lange doorkijkmouwen in een zachte dierenprint.

Yuval Scharf © Belga

De Israelische actrice koos een zwarte getailleerde jurk met kanten bovenstuk en een kleine zilverkleurige clutch.