Fashionista's die hun look willen afwerken met enkele leuke juwelen van By Malene Birger kunnen vanaf komend weekend terecht bij UNO in Knokke.

Tijdens het eerste weekend van augustus pakt de fashionwinkel UNO uit met een Belgische primeur. De juwelencollectie van By Malene Birger is er, als eerste plek in ons land, vanaf komend weekend te koop.

De multimerkenwinkel grijpt deze gelegenheid aan om alle ontwerpen van By Malene Birger, haar kledinglijn en accessoires, in de verf te zetten. De gloednieuwe najaarscollectie én de juwelen zullen er het hele weekend geshopt kunnen worden. (AB)

UNO Kustlaan 5, Knokke - www.unoknokke.be

Fashionista's die hun look willen afwerken met enkele leuke juwelen van By Malene Birger kunnen vanaf komend weekend terecht bij UNO in Knokke.Tijdens het eerste weekend van augustus pakt de fashionwinkel UNO uit met een Belgische primeur. De juwelencollectie van By Malene Birger is er, als eerste plek in ons land, vanaf komend weekend te koop.De multimerkenwinkel grijpt deze gelegenheid aan om alle ontwerpen van By Malene Birger, haar kledinglijn en accessoires, in de verf te zetten. De gloednieuwe najaarscollectie én de juwelen zullen er het hele weekend geshopt kunnen worden. (AB) UNO Kustlaan 5, Knokke - www.unoknokke.be