Voor haar nieuwe tournee, 'The Mrs. Carter Tour', kruipt zangeres Beyoncé in spannende pakjes van de Britse ontwerper Julien Macdonald. Dat meldt de Britse Grazia.

De verwachtingen voor de nieuwe tournee van Beyoncé, die in april van start gaat, staan hooggespannen. Voor de kostuums van haar nieuwe concertreeks zou de keuze gevallen zijn, volgens de Britse Grazia, op de ontwerper Julien Macdonald. Zijn glamoureuze ontwerpen, steeds met de nodige 'blingbling', past helemaal bij de sterallures van Beyoncé.

Het is niet de eerste keer dat Macdonald samenwerkt met Beyoncé. In 2011 werd de zangeres maar liefst drie keer in een outfit van Macdonald gespot in eenzelfde week. Maar ook voor haar optreden op Nieuwjaar in Las Vegas droeg Beyoncé een goudkleurig ontwerp van Macdonald. Het mag intussen wel duidelijk zijn dat de zangeres zich goed voelt in de ontwerpen van deze Britse designer.

Met 59 geplande optredens, zal Julien zijn handen vol hebben om de kleding steeds perfect in orde te houden. Vraag is: hoe vaak zal Beyoncé veranderen van outfit tijdens haar show? Zal Macdonald met haar meereizen? We zijn erg nieuwsgierig naar het eindresultaat! (LVR)

Voor haar nieuwe tournee, 'The Mrs. Carter Tour', kruipt zangeres Beyoncé in spannende pakjes van de Britse ontwerper Julien Macdonald. Dat meldt de Britse Grazia. De verwachtingen voor de nieuwe tournee van Beyoncé, die in april van start gaat, staan hooggespannen. Voor de kostuums van haar nieuwe concertreeks zou de keuze gevallen zijn, volgens de Britse Grazia, op de ontwerper Julien Macdonald. Zijn glamoureuze ontwerpen, steeds met de nodige 'blingbling', past helemaal bij de sterallures van Beyoncé. Het is niet de eerste keer dat Macdonald samenwerkt met Beyoncé. In 2011 werd de zangeres maar liefst drie keer in een outfit van Macdonald gespot in eenzelfde week. Maar ook voor haar optreden op Nieuwjaar in Las Vegas droeg Beyoncé een goudkleurig ontwerp van Macdonald. Het mag intussen wel duidelijk zijn dat de zangeres zich goed voelt in de ontwerpen van deze Britse designer. Met 59 geplande optredens, zal Julien zijn handen vol hebben om de kleding steeds perfect in orde te houden. Vraag is: hoe vaak zal Beyoncé veranderen van outfit tijdens haar show? Zal Macdonald met haar meereizen? We zijn erg nieuwsgierig naar het eindresultaat! (LVR)