Hedi Slimane, de nieuwe hoofddesigner van Saint Laurent Paris, koos voor zijn allereerste vrouwencampagne als designer voor het Franse label voor het Australische model Julia Nobis. Eerder zorgde Slimane voor lichte controverse door voor de reclamecampagne voor de SS'13-mannencollectie een vrouwelijk model, de Nederlandse Saskia de Brauw, te kiezen als uithangbord.

De eerste campagnebeelden van de vrouwencollectie SS'13 van de nieuwe Saint Laurent Paris-designer Hedi Slimane zijn vrijgegeven. Voor het eerste deel van de campagne koos de creatief designer Slimane voor het Australische model Julia Nobis. Voor het tweede deel zal het Britse model Edie Campbell poseren, maar deze foto's werden nog niet vrijgegeven.

De foto's van de campagne, afgedrukt in zwart/wit, werden gemaakt door Slimane zelf. (LVR)

Hedi Slimane, de nieuwe hoofddesigner van Saint Laurent Paris, koos voor zijn allereerste vrouwencampagne als designer voor het Franse label voor het Australische model Julia Nobis. Eerder zorgde Slimane voor lichte controverse door voor de reclamecampagne voor de SS'13-mannencollectie een vrouwelijk model, de Nederlandse Saskia de Brauw, te kiezen als uithangbord. De eerste campagnebeelden van de vrouwencollectie SS'13 van de nieuwe Saint Laurent Paris-designer Hedi Slimane zijn vrijgegeven. Voor het eerste deel van de campagne koos de creatief designer Slimane voor het Australische model Julia Nobis. Voor het tweede deel zal het Britse model Edie Campbell poseren, maar deze foto's werden nog niet vrijgegeven. De foto's van de campagne, afgedrukt in zwart/wit, werden gemaakt door Slimane zelf. (LVR)