Laura Tesoro vertegenwoordigt met 'What's the pressure' over twee weken op 12 mei ons land in de tweede halve finale van het liedjesfeest. De keuze voor O'rèn als leverancier van de outfit ligt erg voor de hand. 'Haar casual look en aanstekelijk optimisme sluiten perfect aan bij wie we zijn als label', klinkt het bij Nathan Murillo en Michael Wauman. Met hun 'Belgique/Belchique'-sweaters hebben ze al meermaals hun vaderlandslievendheid getoond.

Het wordt een ensemble met - die mogen niet ontbreken - fonkelende pailletten voor tijdens het optreden, en ook op de rode loper zal Laura qua glamourgehalte niet moeten onderdoen. Het volledige team zal in de typische O'Rèn-stijl getooid worden én de sweaters zullen opnieuw subtiele patriottische knipogen bevatten. (AB)

Eén van de bekendste ontwerpen van O'rèn.
© Eén van de bekendste ontwerpen van O'rèn.
Laura Tesoro vertegenwoordigt met 'What's the pressure' over twee weken op 12 mei ons land in de tweede halve finale van het liedjesfeest. De keuze voor O'rèn als leverancier van de outfit ligt erg voor de hand. 'Haar casual look en aanstekelijk optimisme sluiten perfect aan bij wie we zijn als label', klinkt het bij Nathan Murillo en Michael Wauman. Met hun 'Belgique/Belchique'-sweaters hebben ze al meermaals hun vaderlandslievendheid getoond.Het wordt een ensemble met - die mogen niet ontbreken - fonkelende pailletten voor tijdens het optreden, en ook op de rode loper zal Laura qua glamourgehalte niet moeten onderdoen. Het volledige team zal in de typische O'Rèn-stijl getooid worden én de sweaters zullen opnieuw subtiele patriottische knipogen bevatten. (AB)