Op 10 en 11 november organiseert DSGNRMRKT een kledingverkoop van jong modetalent in het Paterspand in Turnhout. Onder meer Black Balloon en Titi + The German Kid zullen op het evenement aanwezig zijn.

In het weekend van 10 en 11 november zal het Paterspand in Turnhout ingepalmd worden door jong modetalent en verkopen ze hun betaalbare en exclusieve outfits aan het grote publiek. DSGNRMRKT brengt de verschillende ontwerpers samen binnen hun pop-up church, want onder die naam worden de modelabels samengebracht, waar bezoekers terecht kunnen voor geweldige kleren, originele accessoire en handtassen. De aanwezige modelabels zijn Strikks, Honest Crooks, Titi + The German Kid, Lalou Dandine, Ramona Stoica, An Buermans, Karolien Verstraeten, Mieke Dierckx, Kuppers & Wuytens en Black Balloon.

De pop-up church, georganiseerd door DSGNRMRKT kadert binnen het Festival van de Creativiteit dat hetzelfde weekend zal plaatsvinden in het centrum van Turnhout. Dit tweedaagse evenement wordt georganiseerd door het Flanders District of Creativity en de organisatie wil inspireren met allerhande workshops en demonstraties.

Meer informatie over de pop-up church kan je terugvinden op de website van DSGNRMRKT.

(LVR)

Op 10 en 11 november organiseert DSGNRMRKT een kledingverkoop van jong modetalent in het Paterspand in Turnhout. Onder meer Black Balloon en Titi + The German Kid zullen op het evenement aanwezig zijn. In het weekend van 10 en 11 november zal het Paterspand in Turnhout ingepalmd worden door jong modetalent en verkopen ze hun betaalbare en exclusieve outfits aan het grote publiek. DSGNRMRKT brengt de verschillende ontwerpers samen binnen hun pop-up church, want onder die naam worden de modelabels samengebracht, waar bezoekers terecht kunnen voor geweldige kleren, originele accessoire en handtassen. De aanwezige modelabels zijn Strikks, Honest Crooks, Titi + The German Kid, Lalou Dandine, Ramona Stoica, An Buermans, Karolien Verstraeten, Mieke Dierckx, Kuppers & Wuytens en Black Balloon. De pop-up church, georganiseerd door DSGNRMRKT kadert binnen het Festival van de Creativiteit dat hetzelfde weekend zal plaatsvinden in het centrum van Turnhout. Dit tweedaagse evenement wordt georganiseerd door het Flanders District of Creativity en de organisatie wil inspireren met allerhande workshops en demonstraties. Meer informatie over de pop-up church kan je terugvinden op de website van DSGNRMRKT.(LVR)