Het Mode And Design Centre Brussels (MAD) organiseert op 12 en 13 april haar jaarlijkse stockverkoop in het centrum van de stad. Bekende en minder bekende ontwerpers zoals Arma Kutis en Margaux Bolle gaan samen hand in hand voor dit mode-evenement.Naar goede gewoonte houden heel wat topdesigners, maar ook jonge beginnende ontwerpers stockverkopen van hun collecties van het vorige seizoen. Koopjesverslaafden en modeliefhebbers staan al een tijdje klaar in de startblokken om stuks van topkwaliteit voor een lager prijsje te kunnen strikken. De stockverkoop in het MAD in Brussel is er toch wel eentje om U tegen te zeggen en vooral omdat twee beginnende Brusselse labels met een hoopje talent voor het eerst hun collecties op een stockverkoop verkopen. Maar ook andere bekende gevestigde merken zoals Just In Case, Rue Blanche, Valérie Berckmans en OMSK zullen er zijn.

Arma Kutis
Alexandra Sebbag die een mode -en grafisch designer is en Marie Artamonoff die ook een juwelenontwerpster is, stampten samen een eigen label uit de grond dat de naam Arma Kutis mee krijgt. In 2012 ontstond hun allereerste capsulecollectie voor vrouwen, waarvoor ze met slechts twee materialen, textiel en metaal, werkten. Arma Kutis is geïnspireerd op futuristische visioenen die het lichaam en de huid op de voorgrond plaatsen. Deze collectie zal worden verkocht op de stockverkoop in het MAD.

Margaux Bolle
De tweede highflyer is ongetwijfeld het jonge Belgische talent Margaux Bolle. Na haar master die ze behaalde aan het La Cambre in Brussel en stages liep voor grote merken als Helmut Lang in New York, Cathy Pill in Brussel en Marios Schwab in Londen, ontstond haar eigen label vernoemd naar haar eigen naam. Haar collectie is heel vrouwelijk en draagbaar en laat je anders voelen door de ontelbare subtiele details. (YM)

Het Mode And Design Centre Brussels (MAD) organiseert op 12 en 13 april haar jaarlijkse stockverkoop in het centrum van de stad. Bekende en minder bekende ontwerpers zoals Arma Kutis en Margaux Bolle gaan samen hand in hand voor dit mode-evenement.Naar goede gewoonte houden heel wat topdesigners, maar ook jonge beginnende ontwerpers stockverkopen van hun collecties van het vorige seizoen. Koopjesverslaafden en modeliefhebbers staan al een tijdje klaar in de startblokken om stuks van topkwaliteit voor een lager prijsje te kunnen strikken. De stockverkoop in het MAD in Brussel is er toch wel eentje om U tegen te zeggen en vooral omdat twee beginnende Brusselse labels met een hoopje talent voor het eerst hun collecties op een stockverkoop verkopen. Maar ook andere bekende gevestigde merken zoals Just In Case, Rue Blanche, Valérie Berckmans en OMSK zullen er zijn.Arma Kutis Alexandra Sebbag die een mode -en grafisch designer is en Marie Artamonoff die ook een juwelenontwerpster is, stampten samen een eigen label uit de grond dat de naam Arma Kutis mee krijgt. In 2012 ontstond hun allereerste capsulecollectie voor vrouwen, waarvoor ze met slechts twee materialen, textiel en metaal, werkten. Arma Kutis is geïnspireerd op futuristische visioenen die het lichaam en de huid op de voorgrond plaatsen. Deze collectie zal worden verkocht op de stockverkoop in het MAD. Margaux Bolle De tweede highflyer is ongetwijfeld het jonge Belgische talent Margaux Bolle. Na haar master die ze behaalde aan het La Cambre in Brussel en stages liep voor grote merken als Helmut Lang in New York, Cathy Pill in Brussel en Marios Schwab in Londen, ontstond haar eigen label vernoemd naar haar eigen naam. Haar collectie is heel vrouwelijk en draagbaar en laat je anders voelen door de ontelbare subtiele details. (YM)