Met de nieuwe collab 'Moved by movies' breidt Johny be good een collectie aan het bestaande repertoire van geborduurde witte hemdjes.

De lijn is het resultaat van een samenwerking met de Belgische illustratrice Axelle Rose Zwartjes, die eerder al de geborduurde quotes van de gekende hemdjes vormgaf.

Voor de T-shirtcollectie besloten de twee te werken met illustraties, telkens geïnspireerd door memorabele films. Op de T-shirts prijken herkenbare scenes uit Dirty Dancing, Pretty Woman en Thelma & Louise.

/
© /

De shirts zijn gemaakt uit 100 % organic cotton en zijn GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd. Bovendien dragen ze het fairwear label.

De T-shirts kosten 55 euro en zijn vanaf volgende week enkel online te verkrijgen op de webshop www.johnybegood.be.

Met de nieuwe collab 'Moved by movies' breidt Johny be good een collectie aan het bestaande repertoire van geborduurde witte hemdjes. De lijn is het resultaat van een samenwerking met de Belgische illustratrice Axelle Rose Zwartjes, die eerder al de geborduurde quotes van de gekende hemdjes vormgaf.Voor de T-shirtcollectie besloten de twee te werken met illustraties, telkens geïnspireerd door memorabele films. Op de T-shirts prijken herkenbare scenes uit Dirty Dancing, Pretty Woman en Thelma & Louise.De shirts zijn gemaakt uit 100 % organic cotton en zijn GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd. Bovendien dragen ze het fairwear label.