H&M werkt dit jaar voor het eerst samen met een accessoiredesigner en heeft meteen een grote naam te pakken: de glamoureuze Britse schoenenontwerper Jimmy Choo.

Choo werd vooral bekend dankzij de tv-serie Sex and The City, waarin Carrie Bradshaw een grote fan is van zijn stilletto's. Voor de Zweedse kledingketen heeft hij tassen, schoenen en accessoires getekend, bestemd voor zowel mannen als vrouwen. Uitzonderlijk ontwierp hij ook een kledingcollectie voor vrouwen.

De Jimmy Choo-collectie wordt net als bij zijn voorgangers in een gelimiteerde oplage gemaakt en zal vanaf 14 november verkrijgbaar zijn in slechts 200 van de 1800 H&M-winkels.

H&M heeft intussen een lange traditie van samenwerking met topontwerpers. Zo kon het in het verleden al creaties van Roberto Cavalli, Comme des Garcons, Stella McCartney, Karl Lagerfeld en recent nog Matthew Williamson in de winkelrekken hangen.

Ann Heylens.

H&M werkt dit jaar voor het eerst samen met een accessoiredesigner en heeft meteen een grote naam te pakken: de glamoureuze Britse schoenenontwerper Jimmy Choo. Choo werd vooral bekend dankzij de tv-serie Sex and The City, waarin Carrie Bradshaw een grote fan is van zijn stilletto's. Voor de Zweedse kledingketen heeft hij tassen, schoenen en accessoires getekend, bestemd voor zowel mannen als vrouwen. Uitzonderlijk ontwierp hij ook een kledingcollectie voor vrouwen. De Jimmy Choo-collectie wordt net als bij zijn voorgangers in een gelimiteerde oplage gemaakt en zal vanaf 14 november verkrijgbaar zijn in slechts 200 van de 1800 H&M-winkels.H&M heeft intussen een lange traditie van samenwerking met topontwerpers. Zo kon het in het verleden al creaties van Roberto Cavalli, Comme des Garcons, Stella McCartney, Karl Lagerfeld en recent nog Matthew Williamson in de winkelrekken hangen. Ann Heylens.