Op haar huwelijk met Justin Timberlake droeg actrice Jessica Biel een roze trouwjurk van Giambattista Valli. Net als andere sterren, zoals Anne Hathaway en Gwen Stefani, koos ook Biel voor een roze jurk. Een trend in hipsterland of is er meer aan de hand?

In oktober gaven de twee tortelduifjes, Jessica Biel en Justin Timberlake, elkaar het ja-woord tijdens een romantische ceremonie in het zuiden van Italië. Grote verrassing bij het zien van de trouwjurk van Jessica. De actrice koos niet voor een traditionele witte bruidsjurk, maar koos voor een jurk met roze accenten. De ontwerpen van dienst was niemand minder dan Giambattista Valli. De jurk kreeg ontzettend veel aandacht, al was niet iedereen even enthousiast over de keuze van Jessica Biel.

Jessica Biel geeft enkele maanden na haar huwelijk een woordje uitleg over haar 'roze keuze' aan het tijdschrift Elle, waarvan ze in januari 2013 op de cover staat. Ze vertelt aan het tijdschrift dat ze zocht naar een erg romantische jurk in een speciale vorm. Bovendien was ze nooit gek op witte bruidsjurken.

"Ik had in een vorige collectie van Giambattista Valli een jurk gezien met fushia-accenten. Ik vroeg hem om een gelijkaardige jurk te maken voor mijn huwelijk maar dan met witte accenten. Toch stelde de ontwerper zelf voor om roze te gebruiken", zegt Jessica Biel aan Elle. "Het was een gok, maar achteraf bleek het beter dan ik me ooit had kunnen voorstellen". (LVR)

Op haar huwelijk met Justin Timberlake droeg actrice Jessica Biel een roze trouwjurk van Giambattista Valli. Net als andere sterren, zoals Anne Hathaway en Gwen Stefani, koos ook Biel voor een roze jurk. Een trend in hipsterland of is er meer aan de hand? In oktober gaven de twee tortelduifjes, Jessica Biel en Justin Timberlake, elkaar het ja-woord tijdens een romantische ceremonie in het zuiden van Italië. Grote verrassing bij het zien van de trouwjurk van Jessica. De actrice koos niet voor een traditionele witte bruidsjurk, maar koos voor een jurk met roze accenten. De ontwerpen van dienst was niemand minder dan Giambattista Valli. De jurk kreeg ontzettend veel aandacht, al was niet iedereen even enthousiast over de keuze van Jessica Biel. Jessica Biel geeft enkele maanden na haar huwelijk een woordje uitleg over haar 'roze keuze' aan het tijdschrift Elle, waarvan ze in januari 2013 op de cover staat. Ze vertelt aan het tijdschrift dat ze zocht naar een erg romantische jurk in een speciale vorm. Bovendien was ze nooit gek op witte bruidsjurken. "Ik had in een vorige collectie van Giambattista Valli een jurk gezien met fushia-accenten. Ik vroeg hem om een gelijkaardige jurk te maken voor mijn huwelijk maar dan met witte accenten. Toch stelde de ontwerper zelf voor om roze te gebruiken", zegt Jessica Biel aan Elle. "Het was een gok, maar achteraf bleek het beter dan ik me ooit had kunnen voorstellen". (LVR)