De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence is gekozen als het nieuwe gezicht van de Miss Dior handtassencollectie. Dat meldt WWD.

De actrice - gekend van 'The Hunger Games' - zal vanaf maart 2013 in advertentiecampagnes te zien zijn voor Lady Dior. Het is de eerste samenwerking met een luxemerk voor de jonge actrice.

Lawrence zegt zelf dat ze nog maar een nieuwkomer is in de modewereld. "Ik leer nog elke dag heel veel bij, maar het is in deze sector quasi onmogelijk om niet in aanraking te komen met mode", aldus Jennifer. "Het is een enorme droom om het gezicht te mogen zijn van een merk als Dior", voegt ze eraan toe.

In het dagdagelijkse leven is Lawrence niet ongelooflijk veel bezig met kledij en beauty. "Voor een rode loper evenement neem ik graag enkele uren de tijd om me klaar te maken, maar op een gewone werkdag ben ik op 15 minuten klaar."

Raf Simons - creatief directeur bij Dior - is zelf ook heel enthousiast over de samenwerking en was vooral aangetrokken tot haar sterke acteerprestaties. Eerder waren ook actrices Mila Kunis en Marion Cotillard het gezicht van de Lady Dior handtas. Cotillard blijft naar eigen zeggen de samenwerking met de Franse luxemodehuis aangaan. (RDM)

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence is gekozen als het nieuwe gezicht van de Miss Dior handtassencollectie. Dat meldt WWD. De actrice - gekend van 'The Hunger Games' - zal vanaf maart 2013 in advertentiecampagnes te zien zijn voor Lady Dior. Het is de eerste samenwerking met een luxemerk voor de jonge actrice. Lawrence zegt zelf dat ze nog maar een nieuwkomer is in de modewereld. "Ik leer nog elke dag heel veel bij, maar het is in deze sector quasi onmogelijk om niet in aanraking te komen met mode", aldus Jennifer. "Het is een enorme droom om het gezicht te mogen zijn van een merk als Dior", voegt ze eraan toe. In het dagdagelijkse leven is Lawrence niet ongelooflijk veel bezig met kledij en beauty. "Voor een rode loper evenement neem ik graag enkele uren de tijd om me klaar te maken, maar op een gewone werkdag ben ik op 15 minuten klaar." Raf Simons - creatief directeur bij Dior - is zelf ook heel enthousiast over de samenwerking en was vooral aangetrokken tot haar sterke acteerprestaties. Eerder waren ook actrices Mila Kunis en Marion Cotillard het gezicht van de Lady Dior handtas. Cotillard blijft naar eigen zeggen de samenwerking met de Franse luxemodehuis aangaan. (RDM)