Jennifer Aniston in Vivienne Westwood

Jennifer Aniston verscheen in een hemelsblauwe strapless jurk van Vivienne Westwood op de première van “Life of Crime”. De modeweken mogen dan wel volop bezig zijn, een rode loper is nog steeds uiterst geschikt om in de spotlights te staan.

Jennifer Aniston verscheen in een hemelsblauwe strapless jurk van Vivienne Westwood op de première van “Life of Crime”. De modeweken mogen dan wel volop bezig zijn, een rode loper is nog steeds uiterst geschikt om in de spotlights te staan. Zoals gewoonlijk hield Jennifer het sober op het filmfestival van Toronto. Geen ingewikkeld kapsel, of opvallende make-up, en ook haar accessoires beperkte ze tot het minimum. Aniston werkte haar look af met een paar oorringen, een ring en nude pumps. Wat wel opvalt is dat de actrice opnieuw kiest voor kleur. Zouden de dagen van enkel zwart voorbij zijn?

Ze mag dan wel gehuld geweest zijn in het blauw, een blauwtje liep de blonde actrice niet. Justin Theroux, Jennifers verloofde, was immers ook van de partij op de première van “Life of Crime”. Misschien daarom dat ze zo glunderde. Maar ook de recensies kunnen haar goedgemutste bui verklaren want her en der wordt de loftrompet gestoken over haar prestatie in deze crimikomedie.

De corsetjurk van Vivienne Westwood deed de blauwe ogen van Jennifer mooi uitkomen. De actrice zette haar ogen zwart aan om het effect nog te vergroten. Een geslaagde look als je het ons vraagt! (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content