Levi's lanceert samen met muzikant en acteur Justin Timberlake een collectie, de Levi's x Justin Timberlake Fresh Leaves Collection. Het is naar eigen zeggen een moderne kijk op de iconische items van Levi's, geïnspireerd door Justin's liefde voor muziek.

Justin koos voor klassiekers met een twist. Samen met het team van Levi's werkte hij aan iconische stuks uit de geschiedenis van het jeanslabel en gaf hij hen een nieuwe, frisse look. De capsulecollectie werd duidelijk geïnspireerd door de hedendaagse streetweartrends en speelt met proporties.

De collectie zal wereldwijd verkocht worden bij geselecteerde Levi's-winkels, online en bij enkele wholesale winkels vanaf vier oktober.

Justin Timberlake in samenwerking met Levi's, Levi's
Justin Timberlake in samenwerking met Levi's © Levi's
Levi's lanceert samen met muzikant en acteur Justin Timberlake een collectie, de Levi's x Justin Timberlake Fresh Leaves Collection. Het is naar eigen zeggen een moderne kijk op de iconische items van Levi's, geïnspireerd door Justin's liefde voor muziek. Justin koos voor klassiekers met een twist. Samen met het team van Levi's werkte hij aan iconische stuks uit de geschiedenis van het jeanslabel en gaf hij hen een nieuwe, frisse look. De capsulecollectie werd duidelijk geïnspireerd door de hedendaagse streetweartrends en speelt met proporties. De collectie zal wereldwijd verkocht worden bij geselecteerde Levi's-winkels, online en bij enkele wholesale winkels vanaf vier oktober.