Jean-Paul Lespagnard opent pop-upstore in Brussel

Van 7 tot 15 februari opent de Belgische ontwerper I See’Em, een tijdelijke shop in de Brusselse galerie Artlab ZSenne.

De Brusselse ontwerper Jean-Paul Lespagnard opent I See’Em, een tijdelijke shop in galerie Artlab ZSenne in Brussel.

Tussen 7 en 15 februari worden er in de boetiek prototypes verkocht van de prêt-à-portercollecties herfst/winter 2011-12 en lente/zomer 2012. Op de afsluitparty zal Lespagnard bovendien zijn herfst/wintercollectie 2012-13 voorstellen aan de hand van een persoonlijke installatie.

Sinds zijn overwinning op het Hyères modefestival in 2008 groeide Lespagnard uit tot een internationaal geapprecieerde designer met eigenzinnige ontwerpen die dansen tussen chic en sportief. Hij lanceerde voorbije winter zijn eerste prêt-à-portercollectie en kreeg meteen heel wat lofzang over zich heen.

“Een buitengewoon slimme designer en een miskend talent op de Parijse catwalk met een onuitputtelijke verbeelding”, zo beschreef modejournaliste Suzy Menkes van de International Herald Tribune hem. Lespagnard zetelde tevens als jurylid in de Weekend Fashion Award 2011.

Vincent Fobelets

JP Lespagnard pop-upstore van 7 tot en met 15 februari van 11u30 tot 18u – Artlab ZSenne, Anneessensstraat 2, 1000 Brussel. www.zsenne.be Afsluitparty op 16 februari van 18u tot 22u.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content