Er wordt van hem gezegd dat hij 'drie levens tegelijkertijd leeft' en het hoeft dan ook niet te verwonderen dat Brussels ontwerper Jean Paul Knott -een leerling van wijlen Yves Saint Laurent- er naast het ontwikkelen van zijn eigen merk en de artistieke leiding van Cerruti, ook in slaagt een collectie voor 3 Suisses te tekenen. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Véronique Branquinho.

Knott ontwierp voor het postordermerk zes stuks: een asymmetrische jurk, een top, getailleerd jasje, vouwrok, omkeerbare anorak en open pumps met hoge hak. Zelf noemt hij de collectie "stads en nomadisch, uitgepuurd, vloeiend en aan te passen aan het moment en de plaats". Zijn inspiratie: de cirkel als perfecte vorm. Zijn kleur:rood -kleur van de passie en het verre oosten. Materialen: crêpe en zijde.

De collectie is opgenomen in de 3 Suisses-catalogus van de maand juni en ook terug te vinden op www.3suisses.be.

Anne-Françoise Moyson/Ann Heylens.

Er wordt van hem gezegd dat hij 'drie levens tegelijkertijd leeft' en het hoeft dan ook niet te verwonderen dat Brussels ontwerper Jean Paul Knott -een leerling van wijlen Yves Saint Laurent- er naast het ontwikkelen van zijn eigen merk en de artistieke leiding van Cerruti, ook in slaagt een collectie voor 3 Suisses te tekenen. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Véronique Branquinho.Knott ontwierp voor het postordermerk zes stuks: een asymmetrische jurk, een top, getailleerd jasje, vouwrok, omkeerbare anorak en open pumps met hoge hak. Zelf noemt hij de collectie "stads en nomadisch, uitgepuurd, vloeiend en aan te passen aan het moment en de plaats". Zijn inspiratie: de cirkel als perfecte vorm. Zijn kleur:rood -kleur van de passie en het verre oosten. Materialen: crêpe en zijde. De collectie is opgenomen in de 3 Suisses-catalogus van de maand juni en ook terug te vinden op www.3suisses.be.Anne-Françoise Moyson/Ann Heylens.