JBC gaat verder op de ingeslagen weg om zijn 'fashion'-imago te versterken en kleedt het baliepersonneel van het Modemuseum Hasselt. Het Modemuseum en JBC zullen elk seizoen een selectie maken uit de outfits die op dat moment in de winkel liggen.

JBC liet zich eerder al van zijn trendier zijde zien door samenwerking met onder meer Walter Van Beirendonck, Chris Janssens en recent nog Christophe Coppens. "De samenwerking met deze designers vind ik een fantastisch voorbeeld van hoe je als kledingketen 'high fashion' naar een groot publiek kan brengen. Als Modemuseum hebben wij dezelfde intentie. Mode aan een zo breed mogelijk publiek tonen", zegt coördinator Kenneth Ramaekers van het Modemuseum Hasselt.

JBC heeft trouwens ook ervaring met uniformen. Want voor de wereldtentoonstelling in Shanghai stak het de hosts en hostessen van het Belgische paviljoen in een nieuwe outfit. Het kreeg daarvoor de hulp van modehuis Natan.

Ann Heylens.

JBC gaat verder op de ingeslagen weg om zijn 'fashion'-imago te versterken en kleedt het baliepersonneel van het Modemuseum Hasselt. Het Modemuseum en JBC zullen elk seizoen een selectie maken uit de outfits die op dat moment in de winkel liggen. JBC liet zich eerder al van zijn trendier zijde zien door samenwerking met onder meer Walter Van Beirendonck, Chris Janssens en recent nog Christophe Coppens. "De samenwerking met deze designers vind ik een fantastisch voorbeeld van hoe je als kledingketen 'high fashion' naar een groot publiek kan brengen. Als Modemuseum hebben wij dezelfde intentie. Mode aan een zo breed mogelijk publiek tonen", zegt coördinator Kenneth Ramaekers van het Modemuseum Hasselt. JBC heeft trouwens ook ervaring met uniformen. Want voor de wereldtentoonstelling in Shanghai stak het de hosts en hostessen van het Belgische paviljoen in een nieuwe outfit. Het kreeg daarvoor de hulp van modehuis Natan. Ann Heylens.