Wie een atypische sailor look wil, kan zich wenden tot de nieuwste samenwerking van Petit Bateau. De minimalistische Japanse designer Kenta Matsushige koos ervoor om het T-shirt en de marinetrui op een architecturale, sobere en pure manier opnieuw te interpreteren. Hij herstructureert de vormen door zich te inspireren op kimono's en deconstrueert de strepen door een print toe te voegen die over de stof heen wordt geplaatst. Creaties die tegelijkertijd simpel en gesofisticeerd zijn.

Zijn collectie, bestaande uit 3 stuks - een jurk, een marinetrui en een T-shirt - wordt wereldwijd verkocht in geselecteerde Petit Bateau verkooppunten. (LP)

Wie een atypische sailor look wil, kan zich wenden tot de nieuwste samenwerking van Petit Bateau. De minimalistische Japanse designer Kenta Matsushige koos ervoor om het T-shirt en de marinetrui op een architecturale, sobere en pure manier opnieuw te interpreteren. Hij herstructureert de vormen door zich te inspireren op kimono's en deconstrueert de strepen door een print toe te voegen die over de stof heen wordt geplaatst. Creaties die tegelijkertijd simpel en gesofisticeerd zijn. Zijn collectie, bestaande uit 3 stuks - een jurk, een marinetrui en een T-shirt - wordt wereldwijd verkocht in geselecteerde Petit Bateau verkooppunten. (LP)