De Engelse muzikant Jake Bugg werd geportretteerd voor Hedi Slimane's Saint Laurent muziekproject. Hij vervoegt hiermee onder andere Daft Punk, B.B. King en Beck die eveneens hun gezicht leenden aan de beeldcampagne.

De 19-jarige snaak uit Nottingham poseerde met zijn gitaar in een leren jasje van Saint Laurent dat hij naar verluidt droeg tijdens de opnames van zijn tweede plaat, Shangri La.

Hedi Slimane, creatief directeur van het Franse modehuis Saint Laurent, startte dit fotoproject met muzikanten om de sterke link tussen het merk en de muziekwereld te benadrukken. Yves Saint Laurent zelf kleedde onder andere Mick en Bianca Jagger voor hun bruiloft in Saint Tropez

En ook Slimane heeft een grote voorliefde voor muziek. Hij ontwierp in het verleden al outfits voor David Bowie, Mick Jagger, The Kills en The Libertines. (LP)

De Engelse muzikant Jake Bugg werd geportretteerd voor Hedi Slimane's Saint Laurent muziekproject. Hij vervoegt hiermee onder andere Daft Punk, B.B. King en Beck die eveneens hun gezicht leenden aan de beeldcampagne. De 19-jarige snaak uit Nottingham poseerde met zijn gitaar in een leren jasje van Saint Laurent dat hij naar verluidt droeg tijdens de opnames van zijn tweede plaat, Shangri La. Hedi Slimane, creatief directeur van het Franse modehuis Saint Laurent, startte dit fotoproject met muzikanten om de sterke link tussen het merk en de muziekwereld te benadrukken. Yves Saint Laurent zelf kleedde onder andere Mick en Bianca Jagger voor hun bruiloft in Saint Tropez En ook Slimane heeft een grote voorliefde voor muziek. Hij ontwierp in het verleden al outfits voor David Bowie, Mick Jagger, The Kills en The Libertines. (LP)