Op de uitreiking van de World Fashion Luxury Awards in Moskou, vielen vooral de Italiaanse merken in de prijzen. Dat meldt WWD.

Mario Boselli, de directeur van de kamer van mode in Italië, werd erkend voor de belangrijke rol die hij gespeeld heeft in de ontwikkeling van de Italiaanse mode-industrie.

"Ik ben heel vereerd dat ik deze belangrijke internationale prijs mag ontvangen. Hiermee wordt niet alleen mijn persoonlijke carrière, maar ook het Italiaanse modelandschap in de kijker gezet", aldus Mario tegen WWD.

Alberta Ferretti mocht de award voor 'Legendary brand' in ontvangst nemen en de opkomende ontwerper Cristiano Burani kreeg de prijs voor 'New name in Italian fashion.' (RDM)

Op de uitreiking van de World Fashion Luxury Awards in Moskou, vielen vooral de Italiaanse merken in de prijzen. Dat meldt WWD.Mario Boselli, de directeur van de kamer van mode in Italië, werd erkend voor de belangrijke rol die hij gespeeld heeft in de ontwikkeling van de Italiaanse mode-industrie. "Ik ben heel vereerd dat ik deze belangrijke internationale prijs mag ontvangen. Hiermee wordt niet alleen mijn persoonlijke carrière, maar ook het Italiaanse modelandschap in de kijker gezet", aldus Mario tegen WWD. Alberta Ferretti mocht de award voor 'Legendary brand' in ontvangst nemen en de opkomende ontwerper Cristiano Burani kreeg de prijs voor 'New name in Italian fashion.' (RDM)