Het Britse merk Issa London, dat bekend werk toen Kate Middleton een blauwe jurk droeg van hen, heeft een samenwerking aangekondigd met de Amerikaanse keten Banana Republic. Dat meldt WWD.

Daniella Helayel, de ontwerper voor Issa, was vooral geïnspireerd door de safarilooks die zo eigen zijn aan Banana Republic. "We houden echt van dierenprints zoals zebra en giraffe", zegt Simon Kneen, de creatieve directeur van Banana Republic. "Issa heeft een moderne visie op het merk en ik vind het geweldig dat de collectie onze wereld en tegelijk hun wereld is."

De collectie bestaat uit zo'n 40 items en bevat kimono-en plooijurken in verschillende prints en kleuren. Er zijn ook Afrikaans geïnspireerde accessoires zoals gouden halskettingen, clutches en geprinte sjaals. De prijzen van de collectie variëren van 39 tot 150 euro.

De lijn - die gelanceerd wordt begin augustus - zal te koop zijn in meer dan 450 winkels in de VS en 700 winkels wereldwijd, alsook via de online winkel. (RDM)

Het Britse merk Issa London, dat bekend werk toen Kate Middleton een blauwe jurk droeg van hen, heeft een samenwerking aangekondigd met de Amerikaanse keten Banana Republic. Dat meldt WWD.Daniella Helayel, de ontwerper voor Issa, was vooral geïnspireerd door de safarilooks die zo eigen zijn aan Banana Republic. "We houden echt van dierenprints zoals zebra en giraffe", zegt Simon Kneen, de creatieve directeur van Banana Republic. "Issa heeft een moderne visie op het merk en ik vind het geweldig dat de collectie onze wereld en tegelijk hun wereld is." De collectie bestaat uit zo'n 40 items en bevat kimono-en plooijurken in verschillende prints en kleuren. Er zijn ook Afrikaans geïnspireerde accessoires zoals gouden halskettingen, clutches en geprinte sjaals. De prijzen van de collectie variëren van 39 tot 150 euro. De lijn - die gelanceerd wordt begin augustus - zal te koop zijn in meer dan 450 winkels in de VS en 700 winkels wereldwijd, alsook via de online winkel. (RDM)