Heel binnenkort brengt Issa, een van de lievelingsmerken van Kate Middleton, een collectie uit voor Banana Republic. Pittig detail: de verlovingsjurk zal ook, mits kleine aanpassingen, in deze collectie terug te vinden zijn. We voorspellen een stormloop op de openingsdag.

In 2010, toen het nieuws van de verloving van Kate en prins William officieel werd bekendgemaakt, verscheen de Hertogin van Cambridge in een prachtige donkerblauwe jurk (die trouwens heel erg goed samenging met haar donkerblauwe verlovingsring!) voor de aanwezige fotografen en publiek. Nu gaat Issa, het label van de verlovingsjurk, een versie van dit kleedje maken voor Banana Republic. Toeval of niet, maar de Hertogin van Cambridge is ook een fan van de kleding van Banana Republic.

De verlovingsjurk is iets minder formeel gemaakt, zodat je deze ook gemakkelijk overdag kan dragen. Ook het prijskaartje is heel wat milder. Zo betaalde Kate Middleton zo'n 565 pond voor deze jurk, wel vervaardigd uit 100 % zijde, terwijl het exemplaar van Issa voor Banana Republic slechts 65 pond zal kosten. Naast de blauwe versie, is er ook een purperkleurige jurk. De collectie werd nog uitgebreid met accessoires, topjes, jurken en cardigans.

De timing van de collectie zit alvast snor. Met Kate, William en baby George is de interesse in 'alles wat van het Britse koningshuis komt' op dit moment erg groot. De collectie van Issa voor Banana Republic zal te vinden zijn in de winkel én online vanaf 8 augustus. (LVR)

Heel binnenkort brengt Issa, een van de lievelingsmerken van Kate Middleton, een collectie uit voor Banana Republic. Pittig detail: de verlovingsjurk zal ook, mits kleine aanpassingen, in deze collectie terug te vinden zijn. We voorspellen een stormloop op de openingsdag. In 2010, toen het nieuws van de verloving van Kate en prins William officieel werd bekendgemaakt, verscheen de Hertogin van Cambridge in een prachtige donkerblauwe jurk (die trouwens heel erg goed samenging met haar donkerblauwe verlovingsring!) voor de aanwezige fotografen en publiek. Nu gaat Issa, het label van de verlovingsjurk, een versie van dit kleedje maken voor Banana Republic. Toeval of niet, maar de Hertogin van Cambridge is ook een fan van de kleding van Banana Republic. De verlovingsjurk is iets minder formeel gemaakt, zodat je deze ook gemakkelijk overdag kan dragen. Ook het prijskaartje is heel wat milder. Zo betaalde Kate Middleton zo'n 565 pond voor deze jurk, wel vervaardigd uit 100 % zijde, terwijl het exemplaar van Issa voor Banana Republic slechts 65 pond zal kosten. Naast de blauwe versie, is er ook een purperkleurige jurk. De collectie werd nog uitgebreid met accessoires, topjes, jurken en cardigans. De timing van de collectie zit alvast snor. Met Kate, William en baby George is de interesse in 'alles wat van het Britse koningshuis komt' op dit moment erg groot. De collectie van Issa voor Banana Republic zal te vinden zijn in de winkel én online vanaf 8 augustus. (LVR)