Stijlicoon Iris Apfel gaat een schoenencollectie op de markt brengen in samenwerking met het label HSN. Dat meldt The Cut.

Met de nieuwe collectie breidt het modetalent haar imperium nog verder uit. Eerder bracht ze ook al een handtassen,- juwelenlijn-en make-upcollectie op de markt.

De schoenencollectie heet Rara Avis, een letterlijke vertaling uit het Latijn voor vreemde vogel. Het resultaat is een lijn bestaande uit vijf exemplaren die er vooral heel comfortabel en schattig uitzien. Een groot contrast met het muiltje dat Jimmy Choo ontwierp ter ere van de 'bejaarde starlet' - een naam die ze zichzelf heeft gegeven trouwens.

De prijzen van de schoenen variëren van 60 tot 100 dollar en ze zullen te koop zijn vanaf februari. (RDM)

Stijlicoon Iris Apfel gaat een schoenencollectie op de markt brengen in samenwerking met het label HSN. Dat meldt The Cut. Met de nieuwe collectie breidt het modetalent haar imperium nog verder uit. Eerder bracht ze ook al een handtassen,- juwelenlijn-en make-upcollectie op de markt. De schoenencollectie heet Rara Avis, een letterlijke vertaling uit het Latijn voor vreemde vogel. Het resultaat is een lijn bestaande uit vijf exemplaren die er vooral heel comfortabel en schattig uitzien. Een groot contrast met het muiltje dat Jimmy Choo ontwierp ter ere van de 'bejaarde starlet' - een naam die ze zichzelf heeft gegeven trouwens. De prijzen van de schoenen variëren van 60 tot 100 dollar en ze zullen te koop zijn vanaf februari. (RDM)