We hebben enkele bijzonder warme dagen achter de kiezen en dus is het zeewater al behoorlijk opgewarmd: reden genoeg om enkele dagen aan het strand door te brengen.

Aangezien ook de Belgische kust en haar bewoners het beste van uzelf verdienen is het wel zo noodzakelijk dat uw strandplunje enig stijlgevoel bevat. Amy van The Platform geeft je alvast enkele ideeën terwijl wij voor u op dit eigenste moment de mooiste bikini's en badpakken voor u bij elkaar sprokkelen. Bij Knack Weekend werken we immers graag mee aan schone stranden.

We hebben enkele bijzonder warme dagen achter de kiezen en dus is het zeewater al behoorlijk opgewarmd: reden genoeg om enkele dagen aan het strand door te brengen.Aangezien ook de Belgische kust en haar bewoners het beste van uzelf verdienen is het wel zo noodzakelijk dat uw strandplunje enig stijlgevoel bevat. Amy van The Platform geeft je alvast enkele ideeën terwijl wij voor u op dit eigenste moment de mooiste bikini's en badpakken voor u bij elkaar sprokkelen. Bij Knack Weekend werken we immers graag mee aan schone stranden.