De nieuwe interactieve website Inside Chanel werd gelanceerd. Op de site wordt het verhaal van modeontwerpster Coco Chanel en haar iconische creaties uit de doeken gedaan.

Je kan er een reeks kortfilms vinden waarin wordt uitgelegd wie of wat het leven van Coco Chanel heeft beïnvloedt. Deze site brengt je helemaal terug naar het begin van het iconische modehuis en legt uit waarom Coco zoveel voor de modewereld heeft betekend.

Het eerste filmpje gaat over Chanel N°5, het parfum waarmee Coco en het modehuis beroemd zijn geworden. Aan het woord is Brad Pitt, het nieuwe gezicht van het legendarische parfum. (RDM)

De nieuwe interactieve website Inside Chanel werd gelanceerd. Op de site wordt het verhaal van modeontwerpster Coco Chanel en haar iconische creaties uit de doeken gedaan. Je kan er een reeks kortfilms vinden waarin wordt uitgelegd wie of wat het leven van Coco Chanel heeft beïnvloedt. Deze site brengt je helemaal terug naar het begin van het iconische modehuis en legt uit waarom Coco zoveel voor de modewereld heeft betekend. Het eerste filmpje gaat over Chanel N°5, het parfum waarmee Coco en het modehuis beroemd zijn geworden. Aan het woord is Brad Pitt, het nieuwe gezicht van het legendarische parfum. (RDM)