De Franse modeontwerpster - en voormalig model - keert terug naar haar label dat ze ooit zelf heeft opgericht.

Het gelijknamige label werd opgericht in 1991, maakte kledij en accessoires en was in het bezit van François-Louis Vuitton. Die verkocht het bedrijf nu aan Calao Finance and the Luxury Fund, die ook Elie Saab in handen hebben. Fabrice Boe wordt de president van het label en Inès wordt de creatieve directeur.

Het 55-jarige voormalige topmodel was ook al ambassadrice van Roger Vivier en L'Oreal en heeft het boek 'Parisian Chic' geschreven. Verder was ze ook betrokken bij de terugkomst van Schiaparelli. Inès startte haar carrière als model in de jaren '80 en was lange tijd de muze van Karl Lagerfeld. (RDM)

De Franse modeontwerpster - en voormalig model - keert terug naar haar label dat ze ooit zelf heeft opgericht. Het gelijknamige label werd opgericht in 1991, maakte kledij en accessoires en was in het bezit van François-Louis Vuitton. Die verkocht het bedrijf nu aan Calao Finance and the Luxury Fund, die ook Elie Saab in handen hebben. Fabrice Boe wordt de president van het label en Inès wordt de creatieve directeur. Het 55-jarige voormalige topmodel was ook al ambassadrice van Roger Vivier en L'Oreal en heeft het boek 'Parisian Chic' geschreven. Verder was ze ook betrokken bij de terugkomst van Schiaparelli. Inès startte haar carrière als model in de jaren '80 en was lange tijd de muze van Karl Lagerfeld. (RDM)