In beeld: Stuff-bandleden worden model voor Belgisch label Howlin'

17/12/15 om 15:30 - Bijgewerkt om 15:30

Hot, hotter, hotst: Het Antwerpse breilabel Howlin' en de eigenzinnige bekroonde band STUFF. uit Ghentwerp sloegen de handen in elkaar voor een heuse modeshoot. Muzikale modellen, er valt wat voor te zeggen. Fotograaf Charlie De Keersmaecker kreeg de vijf bandleden voor zijn lens. Ontdek het resultaat hier.

De vijfkoppige band STUFF. brengt een veelgesmaakte smeltkroes van funk, hip hop, jazz en elektronica. Eerder dit jaar lanceerde de band zijn langverwachte debuutplaat. Hun debuutalbum werd bekroond tot beste album en de band werd uitgeroepen tot derde beste artiest op de RBEA. In het buitenland werden ze al opgepikt door radiozenders als BBC6 and BBC1. Ook sleepten ze vier nominaties voor de MIA's in de wacht.

Het is geen toeval dat fervente muziekliefhebbers als Jan en Patrick Olyslager van Howlin' de heren laten figureren in hun recentste campagneshoot. Allah-Las en Nick Waterhouse gingen STUFF. al voor als muzikale modellen voor het Antwerpse breigoedlabel. Belgische muziek en mode, een match made in heaven. (LP)

Onze partners