Sommige leden van de modejournaille mogen dan wel hun neus opgetrokken hebben voor Rihanna's capsulecollectie voor River Island; de meeste mensen waren er gek op en dat zullen de verkoopsmedewerkers van de Britse modeketen geweten hebben.

De collectie was in een mum van tijd uitverkocht en er heerste een heuse hype op social media kanalen als Instagram en Trendabl.

Nu is echter de videoteaser voor RiRi for RI's zomercollectie gelanceerd.

Werp een blik achter de schermen en zie hoe Rihanna's designerdroom onder de handen van de vakkundige River Islanddesigners tot leven komt. Ze hield zichzelf en haar beste vriendinnen in het achterhoofd bij het ontwerpen, meisjes die allemaal een andere stijl en een andere vorm hebben maar toch allemaal houden van een sterke outfit.

In het filmpje spotten we al heel wat tie-dye, floral prints, jumpsuits, cutoffs en korte topjes. We zouden liegen moesten we zeggen dat we er niet een beetje hebberig van worden.

Sommige leden van de modejournaille mogen dan wel hun neus opgetrokken hebben voor Rihanna's capsulecollectie voor River Island; de meeste mensen waren er gek op en dat zullen de verkoopsmedewerkers van de Britse modeketen geweten hebben. De collectie was in een mum van tijd uitverkocht en er heerste een heuse hype op social media kanalen als Instagram en Trendabl. Nu is echter de videoteaser voor RiRi for RI's zomercollectie gelanceerd. Werp een blik achter de schermen en zie hoe Rihanna's designerdroom onder de handen van de vakkundige River Islanddesigners tot leven komt. Ze hield zichzelf en haar beste vriendinnen in het achterhoofd bij het ontwerpen, meisjes die allemaal een andere stijl en een andere vorm hebben maar toch allemaal houden van een sterke outfit. In het filmpje spotten we al heel wat tie-dye, floral prints, jumpsuits, cutoffs en korte topjes. We zouden liegen moesten we zeggen dat we er niet een beetje hebberig van worden.