Van de jurk van Janet Raynor in 1929 tot de Armani Privé creatie die Cate Blanchett droeg vorig jaar, de Britse creatievelingen van Big Group hebben alle jurken van alle winnaressen van de Oscars in een leuke, interactieve grafiek gegoten.

Vrijwel iedere jurk werd een iconische look dankzij de draagsters die bekroond werden voor hun talent. Champagne werd gedronken, tranen werden vergoten en omhelzingen werden in ontvangst genomen in deze jurken.

Via de grafiek kan je selecteren op actrice, modeontwerper, jaar, leeftijd en kleur.

Surf naar de website van Big Group voor de volledige grafiek. (LP)

Big Group
© Big Group
Van de jurk van Janet Raynor in 1929 tot de Armani Privé creatie die Cate Blanchett droeg vorig jaar, de Britse creatievelingen van Big Group hebben alle jurken van alle winnaressen van de Oscars in een leuke, interactieve grafiek gegoten. Vrijwel iedere jurk werd een iconische look dankzij de draagsters die bekroond werden voor hun talent. Champagne werd gedronken, tranen werden vergoten en omhelzingen werden in ontvangst genomen in deze jurken. Via de grafiek kan je selecteren op actrice, modeontwerper, jaar, leeftijd en kleur. Surf naar de website van Big Group voor de volledige grafiek. (LP)