In beeld: De ideale outfit voor de pendelaar

– Kies voor platte schoenen (in sneaker- of laarsjesvorm) zodat je gladde trappen de baas kan en het op een lopen kan zetten indien nodig.

– Kleed je in laagjes. Buiten kan het ijskoud zijn, maar opeengepakt op de trein zijn die wollen trui en dikke jas vaak veel te warm. Als je je kleding aantrekt in dunne lagen kan je de temperatuur voor jezelf perfect regelen.

– Een paraplu is je beste vriend tijdens regen- of sneeuwbuien op het perron.

– Een handtas is erg mooi, maar ook moordend voor je rug. Kies liever voor een rugzak of een handtas die je ook op je rug kan dragen.

– Piekuurtreinen zitten vaak zo vol dat het onmogelijk wordt om je jas uit te doen zonder iemand te pijnigen. Kies daarom voor een cape die je van je schouders kan laten glijden zonder jezelf in allerlei bochten te wringen. Gelukkig zijn capes erg trendy deze winter, dus je hoeft niet in te boeten op gebied van stijl.

– Een warme sjaal is ook erg handig. Niet alleen beschermt deze je tegen de kou, je kan er ook gezellig tegen aanleunen op de trein of in de bus. Kies wel voor een vrij kort en/of dun exemplaar zodat je jezelf niet verstikt of er geen blijf mee weet tijdens een drukke rit.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content